Velkommen til NEMUS Bjølsen (Sagene/Storo)

kiropraktor oslo

Brochmanns gate 9,
0470 Oslo

Tlf: 22 02 60 90
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Bjølsen (Tidligere: Bjølsenklinikken / Kiropraktorene på Bjølsen) er en tverrfaglig klinikk på Bjølsen i Oslo.

Klinikken består av fire kiropraktorer, tre fysioterapeuter, en akupunktør, en stressmestringspedagog/Yoga instruktør, en massør, to sekretærer. Vi har også mange gode samarbeidspartnere utenfor klinikken innen flere medisinske profesjoner.

Du finner oss i romslige og hyggelige lokaler sentralt på Bjølsen mellom Nydalen og Sagene. Det er god tilgang på GRATIS PARKERING i Brochmannsgate og i Treschowsgate.

Offentlig kommunikasjon:
Buss: 37 eller 54, til Bjølsen eller Advokat Dehlis Plass (5 minutter å gå)
Buss: 20 til Bergensgata (5-10 minutter å gå)
Trikk: 11,12 eller 13 til Grefsenveien (5 minutter å gå)
T-bane: 5 (Ringen) til Storo (10+ minutter å gå fra stasjonen)

Bestill time
Timebestilling på 22026090 eller på Online Booking. Avbestilling av time må skje per telefon.
Telefonen er betjent fra  08:00-12:00 og fra 13:00-16:00 på hverdager.
Vakttelefon utenom åpningstiden: 46951076. Kiropraktor Mari Dalaker betjener vakttelefonen.

For at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, må du være vennlig å bestille dobbel time, når du skal bestille time i klinikken for første gang! Det samme gjelder dersom du kommer for å få hjelp med et nytt problemområde eller en ny skade. Vi vil samtidig gjøre deg oppmerksom på at all avbestilling må skje per telefon senest siste virkedag før din time, ellers vil du kunne bli fakturert for ikke å ha møtt til avtalt tid.

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


JoomShaper