Velkommen til NEMUS Nesbru

(tidl. Nesbru Kiropraktorsenter)

NEMUS Nesbru er en tverrfaglig klinikk i Asker med kiropraktorer, fysioterapeut, massasjeterapeut, osteopat, trykkbølgebehandling og pilates/Yoga instruktør. Vi tilbyr også helsefremmende tjenester til bedrifter.

Klinikken ligger sentralt plassert imellom Asker og Sandvika, på Nesbru. Du finner oss i toppetasjen over REMA1000 på Fekjan ved siden av Nesbru fysio- og manuellterapi AS. Adressen er Holmquistveien 1, 1394 Nesbru. Telefon: 66 85 31 00.

NEMUS Nesbru

Holmquistveien 1,
1394 Nesbru

Tlf: 66 85 31 00
E-post: nesbru@nemus.no

Finn frem

Våre medarbeidere

Vår klinikk har sekretær, kiropraktorer, fysioterapeut, muskelterapeut, osteopat og pilates/yoga. Vi er en engasjert gjeng som ønsker å gi deg god service, en grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Aleksander Ystborg

Kiropraktor MNKF, klinikkmedeier

Sigurd J. Torgersen

Kiropraktor, MNKF

Alexander M. Stadsnes

Kiropraktor MNKF, klinikkmedeier

Erland Eggen

Fysioterapeut MNFF

Line Wittersø

Fysioterapeut MNFF

Birte Sofie Bjørkedal

Fysioterapeut, MNFF

Tim Isaksen

Osteopat D.O MNOF

Malin Langehaug Riise

Fysioterapeut MNFF

Marianne Rosén Stowner

Pilates Instruktør, Yoga Instruktør

Hvordan kan vi hjelpe deg

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager – både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den  oppfølgingen som passer best for dine plager. Bestill time med Online booking her.

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Les mer

Osteopati

En osteopat behandler ikke tilstander, vi behandler folk. Når du kommer til en osteopat skal du forvente at du er i fokus. Det er nemlig kun du som er eksperten på deg selv. Osteopati er basert på de medisinske fagene ; anatomi, fysiologi, biomekanikk, nevrologi og sykdomslære. En Osteopat vil bøye, tøye, strekke, «knekke», massere, gi råd og veildning for at du skal bli best mulig.

Les mer

Yoga/PIlates

Det arrangeres pilates og yogakurs på klinikken 4 dager i uken. Pilates hjelper til å skape balanse i kroppen. Treningsformen gir en sterkere og smidigere kropp. Aktivisering av kjernemuskulatur og de små støttemusklene er blant annet det som gjør Pilates unik.

I Yoga-kursene vil du oppleve en kombinasjon mellom styrke, balanse, smidighet og avspenning. Det vil bli lagt stor vekt på pust, som vil gi gevinst som stressredukjson, mindre spenninger og smerter i kroppen.

Les mer

Såletilpasning

Et problem med foten kan påvirke ledd som ankler, knær, hofter og rygg, og forårsake smerter og ubehag der. De fleste NEMUS-klinikkene lager spesialtilpassede innleggssåler, eller henviser til andre med kompetanse ved behov. Innleggsålene fungerer på samme måte som briller virker på øynene dine – de reduserer stress på kroppen ved å få føttene dine i riktig posisjon.

Les mer

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet. Behandlingen består av å sende en rekke høyenergi-lydbølger inn i skadet vev. Dette er med på å sette i gang tilhelingsprosessen og legge til rette for at kroppen kan legge ned friskt vev.

Les mer

IMS og nåler

Hovedformålet ved å anvende nåler i behandlingssammenheng er å stimulere triggerpunkter, eller ømme knuter i musklene. Mange av våre behandlere bruker dette i kombinasjon med annen behandling.

Les mer

Trening / Rehabilitering

Vi i NEMUS kombinerer ofte funksjonell trening og rehabilitering med andre behandlingsmetoder for våre pasienter med nerve,- muskel- og skjelettplager.

Les mer

Kinesiotaping

Kinesiotaping er en elastisk bomullstape basert på akryllim og anvendes som regel som et supplement til behandling av idrettsskader, samt andre vanlige fysiske/muskulære lidelser. Tapen er elastisk og festes til huden.

Tapemetoden brukes som oftest til behandling av muskulære plager. Ved å tape langs de involverte muskelfibrene tillates det større bevegelsesfrihet, samt forebygging av overbelastning eller muskelspenninger.

Les mer
Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose.

Fysioterapi

En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov.

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Osteopati

En osteopat behandler ikke tilstander, vi behandler folk. En Osteopat vil bøye, tøye, strekke, «knekke», massere, gi råd og veildning for at du skal bli best mulig.

Yoga/Pilates

Det arrangeres pilates og yogakurs på klinikken 4 dager i uken.

Behandling av føtter

De fleste NEMUS-klinikkene lager spesialtilpassede innleggssåler, eller henviser til andre med kompetanse ved behov. Innleggsålene fungerer på samme måte som briller virker på øynene dine – de reduserer stress på kroppen ved å få føttene dine i riktig posisjon.

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet.

akupunktur ikon
IMS og nåler

Hovedformålet ved å anvende nåler i behandlingssammenheng er å stimulere triggerpunkter, eller ømme knuter i musklene. Mange av våre behandlere bruker dette i kombinasjon med annen behandling.

Trening

Vi i NEMUS kombinerer ofte funksjonell trening og rehabilitering med andre behandlingsmetoder for våre pasienter med nerve,- muskel- og skjelettplager.

Kinesiotaping

Kinesiotaping er en elastisk bomullstape basert på akryllim og anvendes som regel som et supplement til behandling av idrettsskader, samt andre vanlige fysiske/muskulære lidelser.

Siste nytt fra NEMUS Nesbru

NEMUS støtter Gjør Kloke Valg-kampanjen.

Vi ønsker, sammen med våre pasienter, å bidra til en bedre hverdag gjennom god helse. Målet er at helsepersonell og pasienter sammen skal gjøre kloke valg i diagnostikk og behandling. Les om kampanjen her.

Dette må du huske på når du kommer til behandling

Vi gjør det vi kan for at du skal føle deg trygg når du kommer til behandling hos oss.

Videokonsultasjon

Dersom du ikke har mulighet til å komme til behandling på klinikken, kan vi tilby videokonsultasjon.

Yoga og Pilates

Vi tilbyr kurs med små grupper både formiddag og ettermiddag!

 

Les mer

Bedrifter og Idrettslag

NEMUS Nesbru kan hjelpe din bedrift med å senke sykefraværet og øke produktiviteten. En ukes sykefravær for en ansatt koster bedriften i snitt kr 13 000 i følge SINTEF (Du kan lese mer om sykefravær her). NEMUS Nesbru kan bidra med ergonomisk rådgivning, behandling, kurs/foredrag samt trening og øvelser for å forebygge og behandle muskel og leddplager. Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby din bedrift? Send oss gjerne en forespørsel (skjema under) eller ring 66 85 31 00 om du ønsker et uforpliktende helsetilbud for deres medlemmer eller ansatte.

NEMUS Nesbru bistår Holmen A lag med behandling og oppfølging året rundt. Vi har også inngått en samarbeidsavtale som gir Holmen fotball sine medlemmer kundefordeler hos oss.

Vi ønsker å engasjere oss i flere idrettsmiljøer i nærmiljøet. Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby din bedrift? Send oss gjerne en forespørsel: nesbru@nemus.no eller ring 66 85 31 00 om du ønsker et uforpliktende helsetilbud for deres medlemmer eller ansatte.

Prisliste

Klikk her for å se vår prisliste.
Forsikringspasienter må varsle på forhånd om forsikringen skal dekke behandlingen.

Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
07.00 – 17.30
08.00 – 17.30
08.00 – 18.00
08.00 – 20.00
08.00 – 16.00
Adkomst

Du kan parkere gratis rett utenfor klinikken. Du må kjøre opp på høyre side av bygget og parkere på taket. Om det ikke er plass kan du trygt parkere ved Rema. Buss nr. 251 fra Oslo. Buss 707 fra Asker. Busstopp i umiddelbar nærhet. 2 minutters gange fra klinikken.

Timebestilling

Klikk her for å komme til timebestilling
Hvis du ønsker å avbestille eller endre en time må du ringe 66 85 31 00 innen klokken 12 arbeidsdagen før, ellers må timen betales i sin helhet.