Velkommen til NEMUS Skøyen

– Tverrfaglig klinikk i Oslo

ALLE NEMUS KLINIKKER HOLDER STENGT FREM TIL 13.04.20.

FOR INFORMASJON OM ONLINE KONSULTASJON, TRYKK HER

NEMUS Skøyen er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer i Oslo. I tillegg har vi fysioterapeuter og muskel- og massasjeterapeut.

Vi ligger sentralt plassert på Skøyen i Hoffsveien 4 – tvers overfor Rema 1000. Du kan parkere på våre reserverte plasser i parkeringshuset i gaten her. Tog og trikk er i umiddelbar nærhet (se www.ruter.no for avganger). Den nærmeste holdeplassen for trikken er Hoff, kommer du med tog går du av på Skøyen stasjon. Begge er bare noen minutters gange unna NEMUS Skøyen.

NEMUS Skøyen

Hoffsveien 4,
0275 Oslo

Tlf: 24 02 28 87
E-post: skoyen@nemus.no

Finn frem

Våre medarbeidere

De erfarne behandlerne på NEMUS Skøyen kjenner godt til hverandres kompetanse, og vi har en lav terskel til å sende videre hvis vi mener at en annen kollega er dyktigere på ditt problem. NEMUS Skøyen har også samarbeid med flere eksterne fagpersoner, både leger, tannleger, fysioterapeuter og kiropraktorer, og kan henvise deg videre ved behov.

Haakon Engzelius

Kiropraktor MNKF, Klinikkmedeier

Jonas Isdahl

Kiropraktor, MNKF

Sindre Sognefest

Fysioterapeut

Ingvild Næstvold

Kiropraktor, MNKF

Heidi Løvdal

Massasje- og muskelterapeut

Maiken Sand

Fysioterapeut

Benita Magnussen

Klinikkleder

Mari Sandeggen

Ernæringsfysiolog

Hvordan kan vi hjelpe deg

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer ledd-, muskel- og skjelettplager – både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager.  Dette er noen av plagene vi utreder, behandler og forebygger:

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Les mer

Osteopat

En osteopat behandler ikke tilstander, vi behandler folk. Når du kommer til en osteopat skal du forvente at du er i fokus. Det er nemlig kun du som er eksperten på deg selv. Osteopati er basert på de medisinske fagene ; anatomi, fysiologi, biomekanikk, nevrologi og sykdomslære. En Osteopat vil bøye, tøye, strekke, «knekke», massere, gi råd og veildning for at du skal bli best mulig.

Les mer
Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose.

Fysioterapi

En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov.

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Osteopat

En osteopat behandler ikke tilstander, vi behandler folk. Når du kommer til en osteopat skal du forvente at du er i fokus. Det er nemlig kun du som er eksperten på deg selv.

Siste nytt fra NEMUS Skøyen

Videokonsultasjon

Disse tjenestene tilbyr vi online på de ulike avdelingene våre

Gratis 8 ukers treningsprogram for deg som sitter i karantene

Treningssentrene er stengt og mange er i «korona-karantene». Det er viktig at vi alle tar ansvar og holder avstand for å unngå spredning. Men det er ingen grunn til å bli inaktiv.

Massasje og trening avvikles

Massasje og treningstilbud hos NEMUS avvikles i perioden 12.03-26.03.20

Hvilke tiltak gjør NEMUS for å redusere smitte av Coronaviruset?

NEMUS ønsker å dele sine tiltak for å redusere smitte av Corona-viruset og håper det kan være til hjelp for andre terapeuter og klinikker.

Coronavirus og behandling

Lurer du på om du kan komme til behandling?

Prisliste

Klikk her for å se vår prisliste.
Forsikringspasienter må varsle på forhånd om forsikringen skal dekke behandlingen.

Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
07.00 – 18.00
07.00 – 20.00
08.00 – 19.00
08.00 – 20.00
07.00 – 16.00
Telefontid

Vi har telefontid fra kl. 08.00 – 18.00 mandag og torsdag og kl. 08.00 – 16.00 tirsdag, onsdag og fredag.

Timebestilling

Klikk her for å komme til timebestilling
For timebestilling ring klinikken 24 02 28 87 eller bestill time direkte fra nettsiden.