Velkommen til NEMUS Arendal

NEMUS Arendal er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor, fysioterapeut, personlig trening og massasje. Vi tilbyr i tillegg diagnostisk ultralydundersøkelse, trykkbølgebehandling og treningsveiledning i våre treningslokaler.

Klinikken er lokalisert midt i Arendal sentrum, beliggenhet vis a vis Thon Hotel/Arendal Kino i Citygården, Friergangen 4, 4836 Arendal.
Vi har flere ankomstmuligheter hos oss: Via heis opp fra parkeringshuset i kjelleren eller via heis fra inngang på gateplan foran Citygården (vis a vis Thon Hotel). Du kan også gå rett inn i 4.etasje fra Gibraltarbakken, bak Trefoldighetskirken. Velkommen!

NEMUS Arendal

Citygården 4.etasje
Friergangen 4
4836 Arendal

Tlf:  37 00 44 44
E-post: arendal@nemus.no

Finn frem

Våre medarbeidere

Ved NEMUS Arendal tilbyr vi kiropraktikk, fysioterapi og massasje, samt diagnostisk ultralyd, trykkbølgebehandling, nålbehandling og treningsveiledning. Vi har i tillegg diverse kurs – babymassasje, mammamage og styrketrening, samt styrketrening for 60+

Du kan bestille time direkte på vår  Online Booking til kiropraktor, fysioterapeut og massør.
Vi har også avtale med de fleste helseforsikringer. Ta gjerne kontakt ved spørsmål!

Aleksander Kvamme

Kiropraktor MNKF

Anne Helene Moksness

Kiropraktor MNKF, Klinikk Medeier, Spesialist i barne-og ungdomskiropraktikk

Fredrik Nett

Fysioterapeut

Hanne Haslemo

Fysioterapeut

Lars-Christian Stig

Kiropraktor MNKF, Klinikk Medeier, Diagnostisk Ultralyd

Maritza Linzey

Personlig Trener, Mammamagespesialist

Nicolay Cornelius Høst

Kiropraktor MNKF

Shannon Currie

Kiropraktor MNKF, Klinikk Medeier

Hvordan kan vi hjelpe deg

NEMUS Arendal er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør. På NEMUS Arendal har vi samlet noen av de mest anerkjente fagretningene innen nerve-, muskel- og skjelettplager. Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager – både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager.

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Les mer

Psykomotorisk fysioterapi

Kroppen som helhet er grunnleggende i psykomotorisk fysioterapi. Grunntanken i psykomotorisk fysioterapi er at kropp, tanke og følelser fungerer som en enhet i kontinuerlig samspill med omgivelsene.

Les mer

Ultralyd

Diagnostisk ultralyd gir en meget god detaljoppløsning og egner seg godt til å diagnostisere skader rundt ledd, i leddbånd, sener, muskler og slimposer.

Les mer

IMS og nåler

Hovedformålet ved å anvende nåler i behandlingssammenheng er å stimulere triggerpunkter, eller ømme knuter i musklene. Mange av våre behandlere bruker dette i kombinasjon med annen behandling. Dette er ikke akupunktur i klassisk forstand, og kan utføres av både fysioterapeuter og kiropraktorer med etterutdanning innen tørrnåling.

Les mer

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet. Behandlingen består av å sende en rekke høyenergi-lydbølger inn i skadet vev. Dette er med på å sette i gang tilhelingsprosessen og legge til rette for at kroppen kan legge ned friskt vev.

Les mer

Trening

Vi i NEMUS kombinerer ofte funksjonell trening og rehabilitering med andre behandlingsmetoder for våre pasienter med nerve,- muskel- og skjelettplager.

Våre terapeuter kan skreddersy treningsprogram ut ifra den enkeltes plager, behov og forutsetninger. Vi vektlegger individuell veiledning slik at man oppnår trygg, effektiv og motiverende trening..

Les mer
Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose.

Fysioterapi

En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov.

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Psykomotorisk fysioterapi

Grunntanken i psykomotorisk fysioterapi er at kropp, tanke og følelser fungerer som en enhet i kontinuerlig samspill med omgivelsene.

Ultralyd

Diagnostisk ultralyd gir en meget god detaljoppløsning og egner seg godt til å diagnostisere skader rundt ledd, i leddbånd, sener, muskler og slimposer.

IMS og nåler

Hovedformålet ved å anvende nåler i behandlingssammenheng er å stimulere triggerpunkter, eller ømme knuter i musklene. Mange av våre behandlere bruker dette i kombinasjon med annen behandling.

Trykkbølge

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet. Behandlingen består av å sende en rekke høyenergi-lydbølger inn i skadet vev.

Trening

Vi i NEMUS kombinerer ofte funksjonell trening og rehabilitering med andre behandlingsmetoder for våre pasienter med nerve,- muskel- og skjelettplager.

Siste nytt fra NEMUS Arendal

Dette må du huske på når du kommer til behandling

Fra 20. april åpner vi våre klinikker igjen. Vi gjør det vi kan for at du skal føle deg trygg når du kommer til behandling hos oss.

Bli med på 2 ukers Boot Camp utendørs!

2 ukers «Kom i gang» Boot Camp med fysioterapeut Hanne Haslemo Vi setter i gang med morsom trening for deg i små grupper! Max 4 personer i gruppene. Ta med deg en venn og tren! Hvor: Møte på parkeringsplassen ved Trefoldighetskirken i Arendal sentrum. Treningen foregår utendørs med trygg avstand. Tidspunkt: Klokka 9.30 – Tirsdag […]

Hvilke tiltak gjør NEMUS for å redusere smitte av Coronaviruset?

NEMUS ønsker å dele sine tiltak for å redusere smitte av Corona-viruset og håper det kan være til hjelp for andre terapeuter og klinikker.

Gratis 8 ukers hjemmetreningsprogram!

Treningssentrene er stengt og mange er i «korona-karantene». Det er viktig at vi alle tar ansvar og holder avstand for å unngå spredning. Men det er ingen grunn til å bli inaktiv.

Nå kan du booke time til massasje!

Fra 27. april kan massasjeterapeuter begynne å tilby behandling igjen

Kurs i Babymassasje på NEMUS Arendal

 Babymassasje –  Et språk som sier mer enn ord Velkommen til kurs i babymassasje! Vil du gi barnet ditt en fantastisk start på livet? Babymassasje er en unik måte å være sammen med barnet ditt på og er et uvurderlig verktøy til å komme nærmere barnet. Kjærlig berøring av huden er av stor betydning for barnets […]

Prisliste

Klikk her for å se vår prisliste.
Hvis du ønsker å avbestille eller endre en time må du ringe 37 00 44 44 innen klokken 15 arbeidsdagen før, ellers må timen betales i sin helhet.

Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
08.30 – 16.00
08.30 – 16.00
08.30 – 16.00
08.30 – 16.00
08.30 – 16.00
Telefontid

Vi har telefontid fra 8.30-15.00 (resepsjonen stenger kl 15.00), mandag til fredag. Telefonen og resepsjon er stengt under lunsjen som er mellom 11.50 -12.50.

Timebestilling

Klikk her for å komme til timebestilling
Du kan bestille time hos oss både ved å ringe 37 00 44 44, eller via timebestilling på nett. Timebestilling på nett gir deg som pasient mulighet til å bestille og endre timer på egenhånd.