Helsegruppen NEMUS

NEMUSinger på idrettsmedisinsk kurs

Josefine, Morten og Kristina
NEMUSinger på idrettsmedisinsk kurs
NEMUSinger på idrettsmedisinsk kurs

Flere terapeuter i NEMUS har tilbragt denne uken på idrettsmedisinsk kurs, sammen med over 70 andre påmeldte.

Her ser du Morten Johannessen fra NEMUS Bryn, Kristina Fagerli fra NEMUS Storo og Josefine Skoie Nielsen fra NEMUS Skøyen. Våre terapeuter ser mye til idrettsrelaterte skader i sin praksis og det er derfor svært naturlig å delta på et slikt kurs. Vi holder oss faglig oppdatert og lærer mye nytt som vi tar med oss tilbake til klinikken. 

Hva er egentlig idrettsskade, tenker du kanskje nå?

En idrettsskade kan defineres som en skade som er oppstått på grunn av idrett, men begrepet blir også ofte brukt synonymt med fysisk aktivitet. Idrettsskader kan deles inn i akutte skader og belastningssakder etter deres skademekanisme og tid for utvikling. Når vi behandler en idrettsutøver er det grunnleggende prinsippet å optimalisere funksjonen i bevegelsesapparatet. Dette er avgjørende for at utøveren skal kunne prestere best mulig til enhver tid. 

De vanligste idrettskadene vi ser er:

Går du med skader eller plager som du ønsker å få undersøkt?  Klikk deg inn her for å bestille time eller lese mer om idrettsskader og behandling.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.