Helsegruppen NEMUS

Still spørsmål i vårt forum

Gjennom vårt forum vil du som bruker ha mulighet til å stille spørsmål til vår faggruppe.  Helsegruppen NEMUS vil gjennom en kunnskapsbasert og tverrfaglig tilnærming gjøre vårt beste for at du skal få svar på de spørsmål du måtte ha angående ditt svangerskap, fødsel eller barn. Riktige råd og veiledning kan gjøre hele forskjellen.

 

1. Registrer/logg inn.

2. Still ditt spørsmål i valgfri kategori.

3. En fra vår fagruppe vil svare på ditt spørsmål.

4. Du vil motta en mail når ditt spørsmål er besvart.

 

Registrer deg


Forum Image

Bidragsytere

Kunena
Et åpen kildekodeprosjekt som Kunena er avhengig av dedikasjon og investering av personlig tid fra ulike bidragsytere. Denne versjonen av Kunena-forumet har blitt muliggjort av følgende bidragsytere (i alfabetisk rekkefølge):
En spesiell takk går til Beat og CBs testgruppe, BoardBoss og madLyfe for betydelige bidrag til Kunena. I tillegg har mange medlemmer av infograf768 bidratt og hjulpet til med å gjøre dette til en mer stabil og feilfri versjon. Vi takker alle bidragsytere til Kunena! Hilsener fra det globale Kunena-forumlaget!
Norsk oversettelse Den norske oversettelsen for Kunena er gjort tilgjengelig av Foreningen Joomla! i Norge. Foreningen arbeider for å utbre bruken av Joomla! publiseringsløsning (CMS), og bidrar til dette ved å oversette til norsk, samt dokumentere bruk av denne løsningen. Denne norske oversettelsen ble opprinnelig påbegynt for FireBoard i 2006, senere oppdatert og migrert til de nyere versjoner av Kunena.

Bidragsytere i kronologisk rekkefølge:
  • Kunena 1.6.4 Rune Rasmussen
  • Kunena 1.6.3 Roar Jystad
  • Kunena 1.6 - 1.6.2 Rune Rasmussen, Roar Jystad, Bjørn Hansen
  • Kunena 1.5.4 - 1.6 Rune Rasmussen
  • Kunena 1.0.10 - 1.5.3 Knut Carlsen
  • FireBoard/Kunena 1.0.5 - 1.0.8 Rune Rasmussen
  • FireBoard 1.0.x - 1.0.4 Birger J. Nordølum, Tillegg av Gunnar Holmstad, Kristian Wengen og Karl-Gustav Freding
For å returnere til forumet klikk her
Kopirett © 2008 - 2012 Kunena, Lisens: GNU GPL
JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.