Helsegruppen NEMUS

Mor og Barn

Behandling i svangerskapet

Behandling i svangerskapet

Et svangerskap kan by på en del utfordringer ettersom magen vokser og kroppen forandrer seg. For den gravide finnes det mange gode grunner for å velge et medikamentfritt behandlingsalternativ. Underveis i svangerskapet kan en kombinasjon av behandling fra kiropraktor, fysioterapeut og akupunktør være et godt behandlingsalternativ.

Bekkenløsning

Bekkenløsning

Bekkenløsning er en naturlig prosess som skjer hos alle gravide for å klargjøre bekkenet for fødsel. Derfor forsøker fagpersoner å gå bort fra diagnosen «bekkenløsning» og heller kaller det «bekkenplager hos gravide» hvis bekkenløsningen medfører smerte.

Behandling etter fødsel

Behandling etter fødsel

Etter fødselen vil kroppen gradvis forandre seg tilbake til normal tilstand. Mange vil imidlertid oppleve at "verden" har forandret seg, og at kroppen ikke fungerer like lett som tidligere. Da kan det være greit å ha en kiropraktor eller fysioterapeut som kan hjelpe deg i gang igjen.

Spedbarn og Barn

Spedbarn og Barn

Her er noen vanlige årsaker til at småbarnsforeldre oppsøker klinikker i Helsegruppen NEMUS.

Babymassasje – et språk som sier mer enn ord

Babymassasje – et språk som sier mer enn ord

På babymassasjekurs lærer du å massere dine barn. Massasjen består av teknikker fra svensk og indisk massasje, soneterapi og yoga. Du kan også få tips om hvordan man kan massere større barn.

Mange gravide har bekken- og ryggsmerter

Mange gravide har bekken- og ryggsmerter

Smerter i korsrygg og bekken er en av de vanligste årsakene til sykemelding hos gravide. Nyere forskning viser at kvinner som har født flere barn har større risiko for å utvikle bekkenplager.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.