Babymassasje – et språk som sier mer enn ord

På babymassasjekurs lærer du å massere dine barn. Massasjen består av teknikker fra svensk og indisk massasje, soneterapi og yoga. Du kan også få tips om hvordan man kan massere større barn.

Gjennom massasje har du en flott mulighet til å bli enda bedre kjent med barnet ditt. Dere lærer hverandres ikke-verbale språk, og tilknytningen forsterkes ytterligere. Babymassasje gir barnet en god start på livet. Barnet møtes med trygghet, respekt og nærhet.

Kursene passer også fint for fedre. Barnet får oppleve pappas omsorg, og pappa får en unik mulighet til å knytte sterkere bånd med barnet.

Kurset passer best for barn mellom 6 uker og 1 år, men yngre eller eldre barn vil også nyte godt av å bli massert. Har du barn som har begynt å forflytte seg kan det være mer hensiktsmessig at instruktøren holder et en-til-en-kurs hjemme hos dere. Barn i alle aldre kan masseres og nyte berøring.

Babymassasje er ikke en terapeutisk behandling, men heller en tid for ro, nærhet, samspill og god berøring.

Hvor kan jeg få hjelp?

Alle klinikkene i NEMUS tilbyr utredning, behandling og forebygging av denne diagnosen. Vi har klinikker over hele landet. Finn din nærmeste klinikk i kartet.

Timebestilling:

Vi tilstreber at du får time så raskt som mulig. Dersom du ikke finner ledig time på nettet, kan du ringe klinikken direkte.