Behandling i svangerskapet

Et svangerskap kan by på en del utfordringer ettersom magen vokser og kroppen forandrer seg. For den gravide finnes det mange gode grunner for å velge et medikamentfritt behandlingsalternativ. Underveis i svangerskapet kan en kombinasjon av behandling fra kiropraktor, fysioterapeut og akupunktør og/eller osteopat være et godt behandlingsalternativ.

Utover i svangerskapet vil kroppen forandre seg i stor grad. Magen vokser, svaien i ryggen blir større, vekten øker, krumningen i brystryggen blir større og magemusklene øker i lengde. Dette er bare noen av de mange forandringer som oppstår i løpet av ni måneder. I tillegg vil kroppen undergå hormonelle forandringer; blant annet for å gjøre fødselen lettere. Alle disse faktorene er med på å gjøre kvinnen mer utsatt for muskelskjelettplager i denne perioden.

Hør med din lokale NEMUS klinikk om akupunktur i forbindelse med svangerskapskvalme og modningsakupunktur.

De vanligste problemene som oppstår i svangerskapet er:

Snakk med din behandler om hva som kan gjøre svangerskapet lettere for deg.

Hvor kan jeg få hjelp?

Alle klinikkene i NEMUS tilbyr utredning, behandling og forebygging av denne diagnosen. Vi har klinikker over hele landet. Finn din nærmeste klinikk i kartet.

Timebestilling:

Vi tilstreber at du får time så raskt som mulig. Dersom du ikke finner ledig time på nettet, kan du ringe klinikken direkte.