Helsegruppen NEMUS

Om klinikken:

Klinikken har under navnet St. Elisabetklinikken (1972-2013) og Sentrumsklinikken Harstad (2013-2017) ligget i Harstad siden 1972. Klinikken er godt innarbeidet med stabilt personale. I mai 2017 skiftet vi navn fra Sentrumsklinikken Harstad til NEMUS Harstad. Vi er de samme eierne og de samme terapeutene som før og kan tilby kiropraktikk og fysioterapi.

I klinikken har vi nærmere 60 års erfaring i behandling av plager i nerve-, muskel- og skjelettsystemet.

Åpningstider:
Klinikken er åpen mandag - onsdag og fredag 0800-1600, torsdag 0800-1900.

Beliggenhet:
Vi holder til i moderne og lett tilgjengelige lokaler midt i Harstad Sentrum. Adressen er Asbjørn Selsbanesgate 2. Inngang på nedsiden av bygget fra Hvedings gate mot Harstad Torg. Bygget ligger mellom Telenorbygget og Hinnsteinbygget. 

Det er få minutter å gå fra hurtigbåtkaia og bussterminalen i Harstad til våre lokaler. 

Adkomst / Parkering:
Det er gode parkeringsmuligheter umiddelbart utenfor bygget i gata. Dersom det ikke er ledig parkering er det parkeringshus ved Grottebadet, og muligheter for parkering oppe ved Harstad Rådhus på større parkeringsplass.

Helseforsikring
Du kan bruke helseforsikring fra alle forsikringsselskapene dersom du trenger behandling hos oss. Helseforsikringen dekker undersøkelse og behandling hos legespesialist, kiropraktor eller fysioterapeut.  Den dekker også billeddiagnostisk utredning (MR, røntgen CT og ultralyd) dersom dette er nødvendig.

Helsegruppen NEMUS har et godt samarbeid med alle de store aktørene som leverer denne type forsikring og vil være behjelpelig når det er spørsmål i forhold til dette. 

 

Hva er NEMUS?
Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS.
NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å sørge for at våre pasienter til enhver tid får best mulig oppfølging av deres nerve,- muskel- og skjelettplager. Alle klinikkene i NEMUS har en tverrfaglig profil, der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Felles for alle er et stort engasjement for pasientene og høyt fokus på faglig oppdatering. Helsegruppen NEMUS er representert med klinikker i de største byene og flere tettsteder i Norge. Se her for en detaljert oversikt over alle klinikkene.

Klikk her for å komme til kontaktinformasjonen til NEMUS Harstad.

Du kan bestille time ONLINE ved å trykke her, eller ringe oss på telefon 77 06 13 28.

Bestill time ONLINE

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.