Helsegruppen NEMUS

Velkommen til NEMUS Tønsberg

Jarlsberglinna 9,
3125 Tønsberg
 
Tlf: 92 88 82 88
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NEMUS Tønsberg er en tverrfaglig klinikk med fokus på utredning, behandling og rehabilitering av muskel- og skjelettplager. Ved NEMUS Tønsberg kan vi tilby undersøkelse og behandling av kiropraktor, manuellterapeut, fysioterapeut og massør.

Kiropraktor ved NEMUS Tønsberg har også refusjons- og sykmeldingsrett og kan henvise til legespesialist og billeddiagnostikk som røntgen/CT/MR ved behov.

NEMUS Tønsberg ligger over den nye legevakten i Kjelleparken i andre etasje ved siden av Fønix og Norlandia Medisinske Klinikk. Adressen er Kjellengveien 2C, 3125 Tønsberg.Se kartreferanse.

Bestill time

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


0

 
JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.