Julenytt fra NEMUS Arendal

Da nærmer det seg jul, og slutten av 2022.

Dette året har det skjedd mye hos NEMUS Arendal. Noen terapeuter har dratt videre til nye utfordringer, og nye terapeuter har kommet til. Vi har økt kompetansen vår på flere felt, ikke minst har det vært utrolig spennende å få vår svimmelhetsfysioterapeut Bodil med på laget. Hun har i tillegg til interesse for svimmelhetsplager, spesialisert seg på følgeplager av hjernerystelse, såkalt Post commotio-syndrom, og dette er et felt som har vært ganske nytt for klinikken å tre inn. Det har med andre ord skjedd mye spennende hos oss i det siste!

Vi har aldri sett flere pasienter enn i år, det er så klart sammenheng med at vi er flere terapeuter på klinikken enn noen gang, og vi tror virkelig at vi yter en god helsetjeneste og en førsteklasses service når så mange blir henvist til oss fra annet helsepersonell som blant annet fastleger, spesialister og andre fysioterapeuter i vårt nærområde.

Gruppetilbud

I 2023 satser vi nok en gang på mer gruppetrening her hos NEMUS Arendal
Vi opplever at mange setter pris på å trene med andre og skape seg gode mål, kanskje er 2023 året du skal gjøre noe ekstra for deg?

For de som har fått et nytt familiemedlem har vi kurs i Babymassasje
For hun som har gått gravid og  født et barn har vi Sterk mammakropp 
For han eller hun som har kjent på at det hadde vært deilig å surfe sterkere inn i alderdommen, som ønsker å føle seg sprek så godt man kan har vi gruppetrening Sterk 60+ 

 

Vi ønsker deg og dine en gledelig jul, og et godt nytt år!

Med vennlig hilsen alle oss på NEMUS Arendal