NEMUS Arendal medisinsk personell for Arendal Fotball

Det er med glede NEMUS Arendal kan informere om at vi har overtatt det medisinske ansvaret for gutta i Arendal Fotball – Vi skal gjøre vårt beste for å bidra til at spillerne holder seg skadefri denne sesongen.

 

Arendal Fotball skriver i sin pressemelding: 

«Til daglig jobber Nicolay Høst og Aleksander Kvamme hos NEMUS i Arendal. NEMUS Arendal er en tverrfaglig klinikk med fagfolk innen både fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje. Den brede medisinske kompetansen klinikken kan tilby, vil også spillerne på Arendal Fotball ha tilgang til når det er behov for det.

Bedre enn før

Men det daglige ansvaret for oppfølging skal altså Nicolay og Aleksander ha. Organiseringen av det medisinske støtteapparatet er dermed annerledes enn foregående sesonger, der Arendal Fotball har hatt egen fysioterapeut ansatt. Målet er imidlertid at det medisinske tilbudet skal bli enda bedre enn det har vært tidligere.

Både Nicolay og Aleksander er supermotiverte for oppgaven og gleder seg til å ta fatt på prosjektet.

– Det er veldig spennende å jobbe med idrettsmedisin og annerledes enn det vi gjør til daglig. Når vi jobber med rehabilitering av pasienter generelt, kan det være en utfordring å få pasientene til å gjøre øvelsene de trenger i det omfanget som er nødvendig. Når man jobber med idrettsutøvere, er utfordringen oftere at man må holde igjen utøvere som kan være for utålmodige etter å komme raskt tilbake, sier Nicolay Høst.»

 

Hele artikkelen kan du lese her: https://www.arendalfotball.no/nyheter/de-skal-holde-spillerne-friske