NEMUS Asker Sentrum åpner for behandling igjen!

Det har vært noen lange uker, og vi har hatt mange telefoner fra pasienter som savner manuell behandling. Endelig har bransjestandarden kommet, som betyr at vi kan åpne for behandling igjen!

Alt av utstyr er kjøpt inn, og vi var klare for de strengeste tiltak da vi ventet på bransjestandarden fra Helsedirektoratet. «Heldigvis» er ikke standarden så streng som den kunne vært, og behandling vil kunne gjennomføres uten at vi må ha på «romdrakt». Faktisk er det ikke krav om munnbind en gang. Men vi bruker det selvsagt når det er indikert.

Før dere kommer og når dere er på klinikken er det noen svært viktige punkter som må overholdes:

1. Vi ringer dere før timen for å kontrollere og begrense risiko for smitte.
2. Vi har redusert kapasiteten i timebøkene markant for å begrense antall pasienter og terapeuter på klinikken samtidig.
3. Når du kommer på klinikken må du vaske og/eller sprite hendene og vi ber deg også om å sprite telefonen. Vi har i tillegg god plass, minimum 2 meter, mellom stolene. Vennligst respekter avstand til hverandre også når dere går forbi hverandre.
4. Etter timen ber vi dere igjen om å sprite hendene.
5. Vi vasker flater, utstyr og klinikken for øvrig flere ganger daglig.

Det står tydelige plakater på klinikken som gir dere nødvendig informasjon.

Vi gleder oss veldig til å starte den fysiske behandlingen igjen. Selv om det er veldig spesielle tider, og vi må alle tilpasse oss for å sikre smittevern, skal vi sammen klare å komme oss gjennom dette.

Time kan bestilles her, eller ved å ringe 66905001.

Velkommen skal dere være!!????????????