Ny kiropraktor NEMUS Asker Sentrum

NEMUS Asker Sentrum har fått en ny kiropraktor! Kiropraktor Alex Horne begynte hos oss i januar, og skal jobbe deltid frem til sommeren. Han jobber sent både mandager og torsdager.

Alex graduerte med en mastergrad i kiropraktikk i 2013. Etterpå har han jobbet som kiropraktor i London og Oslo.

Han fikk mye erfaring med både migrene, skulder- og nakkeplager da han jobbet 5 år i Canary Wharf, London. Alex jobbet tverrfaglig med både rehabiliteringsspesialister, og ryggkirurger for å gi pasientene best mulig hjelp.

I tillegg til hodepine og rygg-, nakke- og skulderplager, har han en spesiell interesse for hofte- og kneskader. Som tidligere sportskiropraktor på Tunet Elite Innebandyklubb på dame- og herrelaget fikk han mye erfaring i dette området. Alex er også videreutdannet som idrettskiropraktor (International Certificate in Sports Chiropractic, FICS) og har jobbet med toppidrettsutøvere innen innebandy, friidrett, golf, roing, rugby og løping.

Utenfor klinikken liker Alex å holde seg aktiv, og er glad i alt fra kitesurfing, topptur og løping, til snowboarding . Før han flyttet til Norge, spilte han rugby i 13 år i England. Til tross for at han ikke ble født med ski på beina mener han også at langrenn er en hyggelig vinteridrett, selv om nedoverbakkene er litt utfordrende.

Alex jobber mandag ettermiddag, tirsdag morgen og torsdag ettermiddag. Han er en blid og dyktig kiropraktor som står klar til å hjelpe deg.

Les mer her.

Ved siden av NEMUS Asker Sentrum, jobber Alex på Ullevål Kiropraktorklinikk.