Velkommen til kiropraktor Andreas Leiro Baastad!

NEMUS Asker Sentrum har fått en ny medarbeider! Kiropraktor Andreas Leiro Baastad begynte hos oss i januar, og har allerede gjort et solid og svært positivt inntrykk hos medarbeidere og pasienter.

Andreas Leiro Baastad er utdannet kiropraktor i 2013, ved Anglo-European College of Chiropractic, i Bournemouth, England.

Hans faglige største interesseområder er utredning og behandling av idrettsskadersvimmelhet og hodepine, samt albuesmerter (tennis- og golfalbue).

Andreas er nå sammen med Ida del av det medisinske støtteapparatet til Asker fotball. Han har tidligere vært del av det medisinske støtteapparatet til det Amerikanske fotballaget Kristiansand Gladiators, som vant toppserien i 2015, og mixed martial arts klubben Phoenix MMA.

Han er også en aktiv langdistanseløper og har som følge av sin interesse også bistått mange løpere med behandling av løpeskader.

Andreas bruker flere behandlingsmetoder for å oppnå best mulig effekt hos sine pasienter, bl.a. intramuskulære nåler og dyp bløtvevsmassasje ved siden av kiropraktikken.  Andreas har tro på å finne årsaken til plagene og utreder alltid plagene før han evt. behandler, slik han er sikker på at han vil få best mulig behandlingsrespons. Han har tro på helhetlig helse og har tett samarbeid med fastleger, røntgeninstitutt og spesialisthelsetjenesten. Andreas har full sykemeldingsrett og mulighet til å henvise sine pasienter til spesialist og røntgenundersøkelser.

For tiden driver Andreas på med etterutdanning innen diagnostisk ultralyd av muskel- og skjelettapparatet.

Les mer om Andreas her.
Du kan bestille time hos Andreas ved å ringe 66905001 eller gå inn på vår timebestilling på nett her.