Velkommen til ny kiropraktor ved NEMUS Asker Sentrum

NEMUS Asker Sentrum får ny kiropraktor Fredrikke Due med spesiell interesse for svimmelhet, dans og kvinnehelse. Hun begynner hos oss 6. september og ønsker nye pasienter velkommen.

Fredrikke er utdannet i England ved Anglo European College of Chiropractic og har kurs i manuelle teknikker som trykkbølge, intramuskulær nålebehandling og kinesiotaping. Hun har tidligere jobbet i Sørlandsparken tverrfaglig helse, NEMUS Kristiansand. Men etter 6 år på palmekysten, har hun sammen med familien vent snuten hjemover igjen.

På Sørlandet var hun med å starte og opparbeide klinikkens svimmelhetslab, og har god erfaring med pasienter som sliter med svimmelhet, både akutte og langvarige plager knyttet til dette. Pasienter som plages ved noe lenger forløp av svimmelhet kan få hjelp av Fredrikke gjennom vestibulær rehabilitering. Dette er en øvelsesbasert behandlingsform som hjelper å redusere svimmelhet og balanseutfordringer.

Fredrikke har tidligere drevet med ballett og dans, og har med dette god kunnskap og erfaring innen danseskader. Hun følger opp unge dansere og turnere som plages med skader og smerter, og har en stor lidenskap i forebygging av dette hos de unge danserne.

Hun engasjerer seg i kvinnehelse og er opptatt av at spesielt gravide skal få en best mulig hverdag både før og etter endt svangerskap. En hjertesak for Fredrikke er kvinner som har endt opp med keisersnitt. «Keisersnitt er et kjempestort inngrep, og det er synd mange opplever for lite oppfølgning direkte etter dette. Mange trenger hjelp og råd etter en slik operasjon» sier Fredrikke.

Velkommen til Fredrikke!

Time kan bestilles her eller ved å ringe 66 90 50 01.