Velkommen til vår nye kiropraktor Bendix!

Kiropraktor Bendix Asker

Velkommen til vår nye spreke kiropraktor Bendix Heide Bjercke! Han har studert på Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, og har nå flyttet hjem til Slependen og begynt på NEMUS Asker sentrum.

Når han ikke er på klinikken er han å finne på Crossfit Sandvika hvor han trener svært aktivt, og har også tenkt å konkurrere. Bendix har også drevet med flere idretter fra basketball til golf, og har selv erfart påkjenningen slike sporter kan ha på blant annet ankler, skuldre og rygg. Ellers på fritiden sin liker han seg godt i fjellet, og foretrekker helst å stå og nyte utsikten fra høyest mulig topp.

På grunn av sitt aktivitetsnivå og treningsbakgrunn er han opptatt av å holde kroppen så frisk og funksjonell som mulig slik at den ikke hindrer deg i hverdagen eller i aktiviteter. Kiropraktoren kombinerer  ulke behandlingsteknikker og tilpassete øvelser. I tillegg til å behandle mer spesifikke plager og diagnoser, tar han gjerne imot pasienter som bare ønsker å forbedre funksjon og bevegelse opp mot en spesiell aktivitet/sport, eller for å forebygge mulige fremtidige plager. Han er våken og nysgjerrig, og ønsker å hjelpe alle, om det så er en vond nakke eller korsrygg fra kontorjobb, hodepine, muskelsmerter, eller andre leddsmerter i armer og ben.

Velkommen til Bendix og velkommen til hans pasienter.

Du kan booke time hos han ved å klikke her eller ringe 66905001.