Er løpsanalyse noe for deg?

Løpesesongen er nå for fullt i gang, og for mange øker treningsbelastningen betraktelig når man nå trekker ut i vårsola. Uavhengig av om du er nybegynner, mosjonist eller erfaren løper kan en uhensiktsmessig løpeteknikk øke en eventuell feilbelastning på muskler, sener og ledd, som igjen kan føre til akutte- eller belastningsskader over tid. De vanligste løpeskadene omfatter plager i fot, ankel, kne og hofte, men også plager i rygg kan forekomme.

Vår fysioterapeut Johanna har i vinter tatt kurs ved The Movement and Running School i London, hvor tema har vært nettopp dette. Enten du har pådratt deg en skade i forbindelse med løping, ønsker å forebygge og redusere risikoen for fremtidige skader eller du bare ønsker å forbedre løpeteknikken din for å løpe mer effektivt: Johanna hjelper deg gjerne med å gjennomføre en løpsanalyse og videre jobbe sammen for å nå dine mål på best mulig måte! Løpsanalysen tar 1 time og inkluderer samtale, en funksjonell bevegelsesanalyse og løpsanalyse på tredemølle. Løpsanalysen utføres ved hjelp av avansert teknologi og dybdekameraer fra MotionMetrix.

Ønsker du å booke time eller har du spørsmål? Ring oss på tlf 22 76 05 50 eller send en mail til on.nyrb@sumen. Du kan også booke time online her.