Månedens NEMUSing juni

Mats har jobbet på NEMUS Bryn i hele 12 år, han er en av stolpene i grunnmuren vår. Mats er terapeuten med glimt i øyet, han strekker seg langt for både pasientene sine, men også oss andre på klinikken. Mats er omsorgsfull og et sosialt midtpunkt som er flink til å verne om oss og få alle til å føle seg inkludert. Han er også genuint interessert i markedsføring og har bidratt masse til sosiale medier og nettsideoppbygging hos oss. Han har blitt en stødig støttespiller for oss alle, en vi har tillit til, en som stiller gode spørsmål, en som alltid rekker opp hånden og gir gode tips og råd og ikke minst en som alltid har en kjapp kommentar og et vittig svar. Humor og godt humør gjenspeiler Mats Klemsdal svært godt!

Utover Bryn har han også bidratt med mange kurstimer for sine kolleger og han holder også kurs for Kiropraktorforeningen. Mats har bygget opp en kjempekompetanse på TMD og kjeveplager hvor han har tatt flere kurs i inn- og utland. Han er faglig sterk og en god kommunikator overfor pasienter.

Etter 12 lange år som kiropraktor på NEMUS Bryn skal Mats nå utvide horisonten og bytte beite. Det er ikke til å legge skjul på at det blir et stort tap for oss å miste Mats, men vi er glade på hans vegne og ønsker han masse lykke til på ny klinikk. Vi vet at Mats vil bli like godt tatt imot der, og at han kommer til å stortrives.

NEMUS Bryn hadde ikke vært det samme uten deg, Mats. Vi ønsker deg alt godt, vit at vi kommer til å savne deg masse 🙂

Stor hilsen fra hele gjengen på NEMUS Bryn!