Helsepilotene NEMUS Drammen søker massør

Vi søker etter en engasjert og dyktig massør som kan begynne å jobbe hos oss på Helsepilotene NEMUS Drammen.

 

Hvem er vi?

Vi i Helsepilotene NEMUS Drammen er en veletablert klinikk i Drammen, som ønsker å utvide tilbudet vårt. Vi har nylig flyttet inn i nye og «freshe» lokaler på CC senteret og har i tillegg nylig blitt med i Helsegruppen NEMUS. NEMUS er en tverrfaglig kjede som består av 35 klinikker spredt utover hele landet. Her finnes det mange gode fagressurser og et stort nettverk å dra nytte av.

På CC senteret bygger de i disse dager ut en egen «helseetasje», hvor det vil komme ulike helseaktører. I tillegg til Helsepilotene NEMUS Drammen er Volvat og EVO Fitness bekreftet. Hos oss ønsker vi å lage et godt tverrfaglig miljø. Vi har kiropraktorer på plass, er i en ansettelsesprosess med en fysioterapeut og nå ønsker vi en massør med på laget. Vi har flere ledige behandlingsrom og ønsker på sikt å utvide klinikken videre.

Vi har Physica elektronisk journalsystem, nyoppusset klinikk, lyse og store behandlingsrom på en særdeles gunstig lokasjon på kjøpesenter.

Hvem er du?

Vår nye massør må være en hardtarbeidene, selvstendig og energisk person som brenner for faget og som ønsker å lykkes i sin praksis. Helsepilotene NEMUS Drammen ønsker å etablere oss som en sterk tverrfaglig klinikk, og det er viktig for oss at du er tydelig på hva du kan bidra med – både faglig og personlig. Vi ønsker å jobbe godt sammen og benytte oss av hverandres styrker i jobbfellesskapet.  Det er derfor viktig at du evner å samarbeide på tvers av disipliner, og med en variert pasientgruppe. Vi har et godt arbeidsmiljø hos oss, og fokuserer mye på godt samspill også på det personlige planet.

Du må:

  • Evne til å jobbe selvstendig og strukturert
  • Være ambisiøs, med et ønske om å kontinuerlig videreutvikle klinikken og din egen kompetanse
  • Evne å jobbe med en variert pasientgruppe og ivareta pasientens behov
  • Ønske å gi klinikkens pasienter og folk flest en bedre hverdag.

Andre kvalifikasjoner som prioriteres:

  • Språk: Flytende norsk skriftlig og muntlig, samt gode formidlingsevner på engelsk – både skriftlig og muntlig da vi har pasienter fra ulike bakgrunner.
  • Gode dataferdigheter er en forutsetning.
  • Ytterligere kvalifikasjoner innen forskjellige bløtvevsteknikker, nålebehandling/akupunktur er positivt, men ikke en forutsetning.

Tiltredelse: høsten 2020

Høres dette ut som deg? Send oss din søknad og CV snarlig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen, Kim Darias Kristiansen

Daglig leder og kiropraktor

Helsepilotene NEMUS Drammen

Tlf: 47 87 77 00

E-post: kim.darias@nemus.no