Lucy Belle Sjødal

Kiropraktor, MNKF
Publisert: 19. februar 2019

Lucy er utdannet kiropraktor fra Macquarie Universitet i Australia. Hun er opprinnelig fra Australia og har bodd i Norge i flere år. Hun har tidligere jobbet ved en stor tverrfaglig klinikk i Oslo hvor hun har fått mye erfaring i behandling av barn og voksne i alle aldre.

Lucy har tatt en rekke ekstra kurs i behandling av barn og gravide og kan gi oppfølging før, under og etter svangerskap, og til barnet fra det er nyfødt til voksen alder. Hun behandler selvsagt også alle andre pasienter og i mange tilfeller er det naturlig for en familie å benytte samme kiropraktor.

Råd om kosthold og helsefremmende tiltak er en naturlig del av et hvert behandlingsforløp hos Lucy. Noe mange småbarnsforeldre har hatt veldig stor nytte av for sine nyfødte. Kost og ernæring sammen med en helhetlig tilnærming til muskelskjelett plager gir ofte en bedre effekt enn om man kun behandler smerte.

Lucy benytter også IMS (nålebehandling) sammen med tradisjonell kiropraktisk behandling for å oppnå raskere resultater ved muskelskjelett problemer. Lucy driver NEMUS Kongsberg sammen med sin ektemann Petter Sjødal.