LEDIG 100% STILLING SOM FYSIOTERAPEUT I KONGSVINGER

Er du en utadvendt person som brenner for ditt fag, interesserer deg for idrett og ønsker å arbeide i ett tverrfaglig miljø?

NEMUS Kongsvinger søker fysioterapeut i 100% vikariat med mulighet til forlengelse.

NEMUS Kongsvinger er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter, massasjeterapeuter, akupunktør og fotterapeut. Klinikken har et bredt spekter av pasienter og samarbeider med både lokale idrettslag, skoler og bedrifter.

NEMUS Kongsvinger søker en fysioterapeut som skal arbeide i en delt stilling. En del av stillingen vil være arbeid på klinikk ved NEMUS Kongsvinger. Den andre delen av stillingen vil være som fysioterapeut på NTG-U Kongsvinger.

Stillingen på NEMUS vil bestå i undersøkelse, diagnostisering, behandling og rehabilitering av personer med nerve-, muskel- og skjellettplager. Klinikken har samarbeid alle de store forsikringsselskapene. NEMUS har ett tett sammarbeid med Avancia sportsclub som ligger vegg i vegg med helsesenteret, og gir gode muligheter for opptrening og rehabilitering av pasienter som har behov for dette.

Den andre delen av stillingen omhandler oppfølging av elever ved NTG-U Kongsvinger. Stillingen omhandler oppfølging av elever ved skolen tre dager i uken med varighet på 2 timer hver dag. Fysioterapeutens rolle på NTG-U vil være å følge opp elevene med skadeforebyggende trening, samt oppfølging ved akutte og  langvarige skader. Fysioterapeut vil ha en viktig rolle i å koordinere behandling/opptrening med trenere og lærere ved skolen.

Vi søker en utadvendt person som er glad i en utfordrende og variert hverdag. Du bør være god i tverrfaglig samarbeid og å holde deg faglig oppdatert. Det er ønskelig med kurs/videreutdanning innen idrettsfysioterapi.

Tiltredelse ønskes fra 17.06.2020. Vikariatet er et barselsvikariat som varer til primo april 2021, med muligheter til forlengelse.

Er du personen vi søker? Ved spørsmål ta kontakt med Magnus Bergersen på telefon 92414479. Søknad sendes til Magnus Bergersen ved NEMSUS Kongsvinger, e-post: on.sumen@bsungam.

Søknadsfrist 15.03.20.