Osteopat søkes til etablert stilling

Nakkebehandling

Er du en osteopat som brenner for ditt fag og ønsker å arbeide i ett tverrfaglig miljø. SE HER!

Drømmejobben er ikke langt unna. NEMUS Kongsvinger søker osteopat i opparbeidet stilling.

NEMUS Kongsvinger er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter, massasjeterapeuter, osteopat, akupunktør og fotterapeut. Klinikken ble etablert i 1996 og er den største tverrfaglige klinikken i et stort geografisk område. Klinikken har et bredt spekter av pasienter og avtaler med forsikringsselskaper, lokale idrettslag og bedrifter.

NEMUS Kongsvinger søker en osteopat som skal overta en opparbeidet 40% stilling ved klinikken, da vår osteopat flytter til Oslo. Det vil være muligheter til utvidelse av stillingen.

Stillingen på NEMUS vil bestå i undersøkelse, diagnostisering, behandling og rehabilitering av personer med nerve-, muskel- og skjelettplager. NEMUS har ett tett samarbeid med Avancia sportsclub som ligger vegg i vegg med helsesenteret, og gir gode muligheter opptrening og rehabilitering av pasienter som har behov for dette. Elektronisk journalsystem, kontormateriell, resepsjonstjeneste og behandlingsrom med nødvendig utstyr holdes av NEMUS Kongsvinger.

Vi søker en person som er glad i en utfordrende og til tider hektisk hverdag. Personen må være strukturert og ha et ønske om jevnlig kunnskapsbasert oppdatering innen sitt fagfelt.

Ønsker du å arbeide sammen med en engasjert gjeng på Kongsvinger, ta kontakt oss på on.sumen@bsungam eller ved å ringe 92 41 44 79. Kandidater vil bli vurdert fortløpende.