Ny fysioterapeut ved klinikken

Malin jobber med alle problemstillinger innen muskel- og skjelettapparatet. Hun er spesielt interessert og har kurs innen idrettsmedisin, rygg, bekken, kne, kvinnehelse og overbelastningsskader.

Hun er utdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo. Under og etter studiet jobbet hun med idrettsutøvere og spesielt fotballspillere. Hun har arbeidserfaring som fysioterapeut for Bryne FK og hatt medisinsk ansvar for a- laget til Fløy IL. De siste årene har hun jobbet med rehabilitering av langtidssykemeldte gjennom tiltaket Arbeidsrettet rehabilitering i Stamina Helse. Her har hun hjulpet pasienter tilbake i arbeidslivet gjennom opptrening av fysiske plager samt oppfølging knyttet til stressmestring og kosthold m.m. I turnusperioden fra Sykehuset i Stavanger jobbet hun på avdeling for kvinner- og barn.

Malin har drevet med fotball og hatt gruppetimer innen yoga, aerobic og styrketrening de siste 10 årene. Hun har videreutdanning idrettsmedisin, kurs i behanding av kjeve, og kurs i manuelle teknikker som dry needling og kinesiotape.