Møte vår nye fysioterapeut, Marte!

NEMUS Nesttun har fått en ny kollega, Marte Ingebrigsten Sverdrup! Marte jobber ved NEMUS Nesttun tirsdag, onsdag og fredag. Vi er veldig glade for å få Marte med på laget og ser fram til et godt samarbeid. Du kan lese mer om Marte under:

Hei!

Mitt navn er Marte, jeg er 27 år og er ny fysioterapeut hos NEMUS Nesttun og NEMUS Arna. Jeg er fra Fanahammeren her i Bergen. Som fysioterapeut har jeg fokus på å se pasienten som helhet, og ikke bare en skade. Behandlingen hos meg er alltid understøttet av en grundig undersøkelse, så vi sammen finner frem til roten av problemet og den riktige behandlingsplan.

Jeg har erfaring med mange muskel-skjelett problemer, f.eks. rygg og nakke, kne og skulder. Dessuten har jeg videreutdannet meg innenfor gynekologi, hvor jeg kan hjelpe kvinner og menn med inkontinens, dysfunksjoner eller smerter i underlivet. Jeg har en særlig kjærlighet for fertilitet, graviditet og barseltiden – her drømmer jeg om å få stablet byens beste tilbud på beina, hvor jeg kan hjelpe par, kvinner og babyer gjennom 0. – 4. trimester.

Jeg er utdannet i Aalborg i januar 2018, og har siden jobbet i det private på forskjellige klinikker i Danmark. Nå gleder jeg meg til å komme i gang på Nesttun og i Arna. I fritiden trener jeg litt CrossFit, baker deeeilige surdeigsbrød og nyter fjelltoppene rundt Bergen.