Velkommen Eirik!

Vi har gleden av å ønske Eirik Graue Gabrielsen velkommen til klinikken vår på Nesttun!

Eirik Graue Gabrielsen er en fremadstormende, 28 år gammel kiropraktor som er utdannet ved AECC University College i Bournemouth, England.

Eirik har vokst opp på gard på Voss og er gift med Marit, som var “jenta litt lenger nedi bakken”. På fritida driver han aktivt med Braziliansk Jiu Jitzu og styrketrening både på Voss og i Bergen.

Eirik Graue Gabrielsen er også utdannet personlig trener, og før han starta på kiropraktorutdanninga hadde han engasjement som personlig trener både i Bergen og Trondheim. Dette gav han verdifull erfaring og innsikt i å trene og følge opp folk med ulik treningsbakgrunn.

Under utdanninga i England jobba han med mange ulike typer pasienter; fra atleter til kronisk syke. Ved AECC Feeding Clinic behandla han som kiropraktorstudent også spedbarn, i tett samarbeid med jordmorstudenter i et tilbud for nybakte mødre og deres nyfødte. Han jobbet også som Rehabiliterings-supervisor ved rehabiliteringssenteret i klinikken, og har god erfaring med rehabilitering av alt fra småskader til skreddersydde program og -treningsplaner for rygg etter prolaps.

Som kiropraktor er han svært opptatt av at han sammen med pasienten finner årsaken til plagen slik at pasienten får en forståelse av hvorfor de har vondt. Eirik har fokus på forebygging slik at en kan unngå tilbakefall.

Eirik er svært glad i yrket sitt, og ser hele tiden fram til å møta nye menneske som han kan hjelpe til bedre helse.

Eirik.graue@nemusklinikkene.no