Velkommen til NEMUS, akupunktør Kristoffer Karlsen

Akupunktør Kristoffer Karlsen NEMUS Trondheim

NEMUS Trondheim har fått ny akupunktør. Akupunktør Kristoffer Karlsen begynte til oss 1.september og vil være her 2 1/2 dag i uken. Han har spesiell interesse for muskel- og skjelettplager, idrettskader og har en bred kompetanse innenfor klassisk akupunktur.

Han er utdannet ved Høyskolen Kristiania, har en bachelorgrad i akupunktur og rett etter fullført studie i 2021 tok han to videreutdanninger (interskapulær stimulering (IMS) og idrettsmedisin). I sommer flyttet han fra Fredrikstad (hvor han tidligere jobbet) til Trondheim, og vi er heldige som har fått Kristoffer på laget her ved NEMUS Trondheim.

Utdannelsen besto av ett år grunnmedisin etterfulgt av to år praktisk og teoretisk akupunkturfaglig undervisning. Som bacheloroppgave skrev han om akupunkturens effekt ved kroniske nakke- og lav ryggsmerter, samt kost nytte effekten av behandlingen.

Om du lurer på om akupunktur kan hjelpe deg med dine plager kan du lese om dette her eller Akupunkturforeningens nettsider.

Kristoffer har i mange år holdt på med klatring, både som utøver og instruktør. Dette har gitt en god forståelse av idrettens gleder, men også innsikt i forhold til årsak og rehabilitering av skader knyttet til klatring.

Som behandler liker han å se sammenhenger med vestlig medisin og tradisjonell kinesisk medisin (som akupunktur baserer seg på). Dette gir et bredt behandlingsgrunnlag som kan tilpasses ditt behov og ønske. Han benytter seg primært av tradisjonell og moderne akupunktur, med moderne innspill som intramuskulær og elektrisk stimulering.

Velkommen til laget og midtbyen Akupunktør Kristoffer Karlsen!

Bestill time nå