Veronica Chiarella

Personlig trener og Kostholdsveileder
Publisert: 9. august 2023
Veronica Chiarella

Timebestilling med online booking, telefon til 22 95 08 90 eller send mail til on.sumen@laavellu

PERSONLIG TRENER og KOSTHOLDSVEILEDER:

 

Med min kunnskap og erfaring vil jeg skape et skreddersydd treningsprogram som passer dine individuelle behov og mål, enten du er nybegynnere eller erfarne.

Jeg er her for de som ikke trives på overfylte treningsstudioer, har slitt med å finne riktig startpunkt eller som foretrekker en mer privat og personlig tilnærming til trening.

Med meg skal vi gå gjennom en helhetlig tilnærming til helse, hvor trening, næringsrikt kosthold og kvalitetssøvn ses som integrerte deler. Ved å fokusere på disse tre grunnleggende elementene, kan vi sammen jobbe mot å forbedre både din fysiske og mentale velvære.

Min filosofi er at alle kan lære å elske å trene og ta vare på sin helse!

Jeg er her for å inspirere, motivere og støtte deg gjennom hele reisen, og sammen vil vi oppnå varige endringer som beriker livet ditt på alle måter.

Jeg har spisskompetanse i styrketrening, livsstilsendringer og vektkontroll.

Utdanning:

  • Høgskolen i Innlandet, Norge (Active education)
  • sertifisert ernæringsveileder
  • sertifisert personlig trener
  • sertifisert treningsspesialist for vektkontroll
  • sertifisert treningsinstruktør

 

KOSTHOLDSVEILEDER

Som kostholdsveileder jobber jeg med en helhetlig tilnærming til helse og velvære. Jeg oppmuntrer til en balansert og fleksibel tilnærming til mat, hvor det ikke handler om «forbudte» matvarer, men om et bedre forhold og forståelse av hvorfor, hvor mye, når og hvordan vi spiser.

Ernæring, fysisk aktivitet og livskvalitet går hånd i hånd, og derfor bør disse elementene også diskuteres og forbedres i sammenheng med hverandre.

 

Jeg hjelper deg med å identifisere og overkomme usunne matvaner og tankemønstre. Jeg skreddersyr ernæringsplaner og veiledning basert på hver enkelt klients behov, mål og livsstil. Jeg gir praktiske og lett gjennomførbare oppskrifter som fremmer næringsrik matlaging uten kompliserte metoder.

For meg måles suksess ikke i en vekt eller et enkelt blodprøveresultat, men i at du er i stand til å ta langsiktige tiltak som en ny del av livet ditt.

 

Vi skal jobbe for å finne hva som fungerer best for deg, og hvordan vi kan gjøre det slik at du trives med endringene. Målet er å utvikle et nytt forhold til mat for en bærekraftig livsstilsendring.

 

Kostholdsveiledning for:

 

  • Hjerte- karsykdom (høyt kolesterol og blodtrykk)
  • Overvekt og fedme
  • Undervekt
  • Idrettsernæring (prestasjon, muskelbygging)
  • Eldre (helseutfordringer knyttet til underernæring)