Helsegruppen NEMUS

Behandlingstilbud

På NEMUS Kokstad og Sandsli har vi samlet flere av de mest anerkjente fagretningene innen nerve-, muskel- og skjelettplager.

I tillegg tilbyr vi disse tilleggstjenestene, kompetanseområdene og teknikkene

Tverrfaglig samarbeid
Behandlerne kjenner godt til hverandres kompetanse, og vi har en lav terskel til å sende videre hvis vi mener at en annen kollega er dyktigere på ditt problem. Klinikken har også samarbeid med flere eksterne fagpersoner, både leger, tannleger, fysioterapeuter og kiropraktorer, og kan henvise deg videre ved behov. 

Faglig oppdatert
Alle behandlerne deltar jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert, både gjennom sine respektive fagforbund, utenlandske kursarrangører og gjennom Helsegruppen NEMUS sin kurskomite.

Riktig behandling til riktig tid
For mange pasienter kan det være vanskelig å velge hvilket behandlingstilbud som passer for sine plager. Vårt mål i NEMUS Kokstad og Sandsli er riktig behandling til rett tid. Vårt daglige samarbeid og bruk av hverandres kompetanse gjør oss godt egnet til å hjelpe deg i valget av riktig behandling og tiltak.

Henvisning ved behov
I de tilfellene vi ikke kan hjelpe deg har vi flere eksterne samarbeidspartnere. En god dialog med din fastlege kan være nødvendig, dersom du tillater dette.· Kiropraktorene i NEMUS kan også henvise til spesialistvurdering ved behov. I tillegg kan kiropraktorene rekvirere til MR, CT, røntgen og ultralyd.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.