Helsegruppen NEMUS

Om klinikken

NEMUS Kongsberg er en tverrfaglig klinikk som tilbyr kiropraktikk, fysioterapi, akupunktur, massasje og ernæringfysiolog. Vi har som mål og tilby pasienten et komplett behandlingsopplegg. Alle har forskjellige mål og vi vil gjøre alt vi kan for å tilrettelegge for den enkeltes behov. Derfor ser vi viktigheten av å kunne tilby akuttbehandling, men også gi råd og veiledning om egen helse, veilede i øvelser og trening så den enkelte har et bedre utgangspunkt til å møte hverdagens utfordringer.

For mange kan det være en utfordring å vite hvilken behandling som er rett for dem, det vil vi hjelpe deg med, og gjennom de rettigheter vi har som kiropraktor, kan vi henvise videre til annen spisskompetanse/utredning når vi ser det er nødvendig (MR, CT, Røntgen, legespesialist, sykemelde etc.)

Du skal være trygg på at når du kommer til NEMUS Kongsberg så skal du få den beste behandlingen for akkurat ditt problem.

Faglig oppdateret

Alle som arbeider på klinikken vil holde seg faglig oppdatert og jevnlig kursing sørger for at pasienten får en kunnskapsbasert tilnærming. Dette er en garanti for pasienten som er sikret en mest mulig effektiv behandling.

Behandling for alle

Vi er overbevist om at alle har behov for å få muskel-skjelettsystemet sjekket med jevne mellomrom. Derfor tilbyr vi behandling til alle aldre. Vi ønsker å fjerne all tvil om at man må være «skjev» i ryggen for å se en kiropraktor. Forebygging og tidlig behandling er absolutt en bedre måte å ivareta din egen helse på.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.