Velkommen til NEMUS Kongsvinger

NEMUS Kongsvinger er en tverrfaglig klinikk som setter hele deg og din helse i fokus. Her finner du kiropraktorer, fysioterapeuter, massasjeterapeuter, akupunktør, osteopat, fotterapeut og tannlege. Vi tilbyr også helsefremmende tjenester til bedrifter.

Vår klinikk ligger sentralt i Kongsvinger, i første etasje i Kongsbadet. Du kan parkere 1 time gratis på Markensplassen. Nærmeste bussholdeplass (Rådhuset) ligger ca. 350 meter i fra klinikken.

NEMUS Kongsvinger

Markensveien 4,
2212 Kongsvinger

Tlf: 62 81 29 50
E-post: kongsvinger@nemus.no

Finn frem

Våre medarbeidere

På tvers av faggrupper og terapiformer, gir vi av vår kunnskap og erfaring til det beste for deg og dine individuelle behov. Vi tilbyr kompetanse innen velvære, behandling, forebyggende helsearbeid og rehabilitering.

Sondre Valseth Buvarp

Kiropraktor, MNKF

Brage Buvarp

Kiropraktor, MNKF

Trine Tapper

Kiropraktor, MNKF

Magnus Bergersen

Fysioterapeut

Arnstein Storås

Manuellterapeut

Christine Nystuen

Fysioterapeut

Stine Solberg

Akupunktør

Anne-Lise Skjørberg

Sekretær og resepsjonsmedarbeidere

Eva Nygård

Sekretær og resepsjonsmedarbeidere

Inger Wangen

Klinikkassistent

Encieh Valley

Fotterapeut

Ingar Sårheim

Fysioterapeut

Morten Vik

Kiropraktor MSc. (MNKF)

Lotte Engen Olsen

Fysioterapeut

Hvordan kan vi hjelpe deg

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer ledd-, muskel- og skjelettplager – både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager. Dette er noen av plagene vi utreder, behandler og forebygger:

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Akupunktur

Akupunktur er en naturlig behandlingsform og har få kjente bivirkninger. Tradisjonell kinesisk medisin brukes både i behandling av langvarige og kortvarige sykdomstilstander, samt i forebyggende behandling.

Hensikten med bruk av nåler, kopping, moxa etc. er å få energien til å flyte gjennom kretsløpet igjen. Akupunktur stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser.

Les mer

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Les mer

Såletilpasning

Et problem med foten kan påvirke ledd som ankler, knær, hofter og rygg, og forårsake smerter og ubehag der. De fleste NEMUS-klinikkene lager spesialtilpassede innleggssåler, eller henviser til andre med kompetanse ved behov. Innleggsålene fungerer på samme måte som briller virker på øynene dine – de reduserer stress på kroppen ved å få føttene dine i riktig posisjon.

Les mer

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet. Behandlingen består av å sende en rekke høyenergi-lydbølger inn i skadet vev. Dette er med på å sette i gang tilhelingsprosessen og legge til rette for at kroppen kan legge ned friskt vev.

Les mer

Osteopat

En osteopat behandler ikke tilstander, vi behandler folk. Når du kommer til en osteopat skal du forvente at du er i fokus. Det er nemlig kun du som er eksperten på deg selv. Osteopati er basert på de medisinske fagene ; anatomi, fysiologi, biomekanikk, nevrologi og sykdomslære. En Osteopat vil bøye, tøye, strekke, «knekke», massere, gi råd og veildning for at du skal bli best mulig.

Les mer

Ultralyd

Diagnostisk ultralyd gir en meget god detaljoppløsning og egner seg godt til å diagnostisere skader rundt ledd, i leddbånd, sener, muskler og slimposer.

Les mer

Ultralyd

Diagnostisk ultralyd gir en meget god detaljoppløsning og egner seg godt til å diagnostisere skader rundt ledd, i leddbånd, sener, muskler og slimposer.

Les mer
Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose.

Fysioterapi

En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov.

akupunktur ikon
Akupunktør

Akupunktører blir også oppsøkt for bl.a. kvinneplager, bihuleproblemer, fordøyelsesbesvær, stress og søvnproblematikk. Noen bruker akupunktur som avspenning, mens andre erfarer at det kan øke energinivået.

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Behandling av føtter

De fleste NEMUS-klinikkene lager spesialtilpassede innleggssåler, eller henviser til andre med kompetanse ved behov. Innleggsålene fungerer på samme måte som briller virker på øynene dine – de reduserer stress på kroppen ved å få føttene dine i riktig posisjon.

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet.

Osteopat

En osteopat behandler ikke tilstander, vi behandler folk. Når du kommer til en osteopat skal du forvente at du er i fokus. Det er nemlig kun du som er eksperten på deg selv.

Kinesiotaping

Kinesiotaping er en elastisk bomullstape basert på akryllim og anvendes som regel som et supplement til behandling av idrettsskader, samt andre vanlige fysiske/muskulære lidelser.

Ultralyd

Diagnostisk ultralyd gir en meget god detaljoppløsning og egner seg godt til å diagnostisere skader rundt ledd, i leddbånd, sener, muskler og slimposer.

Siste nytt fra NEMUS Kongsvinger

NEMUS Kongsvinger har åpent i hele sommer!

I uke 29 og 30 er det ferieavvikling i resepsjonen og det vil kunne bli vanskelig å nå oss på telefon. Ved timebestilling eller endring av time oppfordrer vi til å bruke vår online-booking via vår nettside nemus.no/kongsvinger eller appen «NEMUS klinikkene». God sommer!

Fortsetter det gode samarbeidet.

NEMUS Kongsvinger har i dag fornyet samarbeidsavtalen med Kongsvinger IL Ishockey. NEMUS Kongsvinger vil også i årets sesong være en viktig støttespiller rundt det medisinske apparatet til A-laget og U-18 laget til KIL Ishockey. Spennende ting skjer rundt begge disse lagene i år, og vi ser frem mot å følge lagene inn mot sesongstart og […]

Vi ønsker Lotte Olsen Engen velkommen til NEMUS!

Vår fysioterapeut Christine Nystuen har nå gått ut i barselpermisjon. Vi har fått inn en ny fysioterapeut som skal jobbe ved NEMUS Kongsvinger i hennes fravær. Vi ønsker Lotte Olsen Engen hjertelig velkommen til NEMUS Kongsvinger. Lotte er oppvokst på Kongsvinger og kjenner byen godt. Hun er utdannet fra OsloMet og har nevrologiske lidelser/plager og […]

Prisliste

Klikk her for å se vår prisliste.
Forsikringspasienter må varsle på forhånd om forsikringen skal dekke behandlingen.

Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
08.00 – 15.00
08.00 – 15.00
08.00 – 15.00
08.00 – 15.00
08.00 – 12.00
Telefontid

Vi har telefontid fra 8-16 mandag og 8-14 fredag. Stengt under lunsjen som er mellom 11.30 -12.30. Du kan ringe både hvis du har generelle spørsmål og for timebestilling. Vi ser frem til å høre fra deg!

Timebestilling

Klikk her for å komme til timebestilling
Du kan bestille time hos oss både ved å ringe 62 81 29 50, eller via timebestilling på nett.