Helsegruppen NEMUS

Behandlingstilbud

På NEMUS Lillestrøm har vi samlet flere av de mest anerkjente fagretningene innen nerve-, muskel- og skjelettplager. Vi har

I tillegg tilbyr vi disse tilleggstjenestene, kompetanseområdene og teknikkene

 

Tverrfaglig samarbeid
Behandlerne kjenner godt til hverandres kompetanse, og vi har en lav terskel til å sende videre hvis vi mener at en annen kollega er dyktigere på ditt problem. Klinikken har også samarbeid med flere eksterne fagpersoner, både leger, tannleger, fysioterapeuter og kiropraktorer, og kan henvise deg videre ved behov. 

Klinikken har også samarbeid med flere eksterne fagpersoner i nærområdet.  Vi har også muligheten til å henvise deg videre til spesialisthelsetjeneste, røntgen, MR, og CT.  I tillegg til dette har kiropraktorene sykemeldingsrett.

Faglig oppdatert

Alle behandlerne deltar jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert, både gjennom sine respektive fagforbund, utenlandske kursarrangører og gjennom Helsegruppen NEMUS sin kurskomite. 

Forsikring/Avtaler:

Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap i forbindelse med utredning og behandling av pasienter som har helse-/behandlingsforsikring.
Vi har behandlingsavtale med idrettens helsesenter. Har du forsikring gjennom ditt idrettsforbund (fotball, ski, ishockey, basket, skøyter, sykkel og håndball) vil du få dekket undersøkelse og behandling ved klinikken.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.