Helsegruppen NEMUS

Massør søkes til NEMUS Lillestrøm

NEMUS Lillestrøm AS er en klinikk i Lillestrøm utenfor Oslo. Direkte tog fra Oslo S tar 10 min til Lillestrøm. Klinikken ligger i Romerike Helsebygg. 

Romerike Helsebygg, som er spesialtilpasset helsevirksomheter, ligger sentralt plassert i Lillestrøm ved jernbanestasjonen og bussterminalen.  Romerike Helsebygg er på 31.500 kvm (inkl. parkering) og huser helseaktører innen mange fagfelt. Siden åpningen har det etablert seg et bredt, tverrfaglig miljø i bygget med godt samarbeid på tvers av fagområder. 

På NEMUS Lillestrøm AS jobber 7 kiropraktorer, 2 massører, akupunktør, klinisk ernæringsfysiolog og to resepsjonister. Vi søker en massør/muskelterapeut til en 70 % stilling med mulighet for å øke stillingsprosent etter hvert.. Tiltredelse så snart som mulig.

Det vil være en fordel med erfaring fra egen praksis, og vi ser etter en massør som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø. Vi legger vekt på evne og ønske om å aktivt kunne kommunisere med fastleger og helsepersonell og primært jobbe innenfor muskel-skjelett helse området.

Du må være villig til å jobbe utad og delta aktivt i profilering av klinikken. Vi kan tilby nye, praktiske lokaler i tillegg til et godt sosialt og faglig miljø.

Kan dette være av interesse, send en søknad innen fristen 1. oktober til:

 

Jørund Sakshaug

NEMUS Lillestrøm AS 

Dampsagveien 2a 

2000 Lillestrøm

Epost: administrasjon@kiropraktor.nhn.no

Web: nemus.no/lillestrom

 

 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.