Helsegruppen NEMUS

Velkommen til Klinikken i Mandal

Sandskargata 6,
4515 Mandal

Tlf: 38 27 11 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klinikken i Mandal er en tverrfaglig klinikk med erfarne fysioterapeuter og kiropraktorer.

Klinikken ligger i Spiggeren næringspark.

Vi har over 500 m2 lokaler på bakkeplan tilrettelagt for rullestolbrukere. Klinikken er tilgjengelig fra sentrum med gode parkeringsmuligheter. Vi har 11 behandlingsrom, stort treningsrom og dame/herregarderobe med dusjmulighet.

Vi møter deg med respekt, foretar en grundig undersøkelse og vil deretter velge den oppfølgingen som passer best for dine plager.       

 

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


Nyheter / Stilling ledig

JoomShaper