Helsegruppen NEMUS

Velkommen til Klinikken i Mandal

Sandskargata 6,
4515 Mandal

Tlf: 38 27 11 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klinikken i Mandal er en tverrfaglig klinikk med erfarne fysioterapeuter og kiropraktorer.

Klinikken ligger i Spiggeren næringspark.

Vi har over 500 m2 lokaler på bakkeplan tilrettelagt for rullestolbrukere. Klinikken er tilgjengelig fra sentrum med gode parkeringsmuligheter. Vi har 11 behandlingsrom, stort treningsrom og dame/herregarderobe med dusjmulighet.

Vi møter deg med respekt, foretar en grundig undersøkelse og vil deretter velge den oppfølgingen som passer best for dine plager.       

 

Finn din nærmeste klinikk

Din adresseRadius:

Helsegruppen NEMUS har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge.

Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Noen har også lege, manuell terapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør. Vårt helsearbeid omfatter alt fra pasienter på klinikkene, til bedrifter, skoler og idrettsmiljø. Du kan lese mer om NEMUS her.
 
Velger du å få hjelp på en NEMUS-klinikk, kan du forvente deg god service, grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker!

Hvor er vi?
På denne siden har du full oversikt over alle steder i Norge du finner en NEMUS-klinikk. Klikker du på klinikken, kan du lese mer om behandlingstilbud, hvem som jobber der og hvordan du kan få kontakt med oss. Vi ser fram til å høre fra deg!


Nyheter / Stilling ledig

 • GRUPPETRENING

  GRUPPETRENING

  Oppstart av gruppene til Rune Mørch: uke 34 (fra mandag 20 august). Nye grupper som starter denne høsten med ledige plasser: Aktiv pensjonist, Aktiv sirkeltrening, Aktiv kondis/styrke og Aktiv A (aktiv med artrose). Mer info kommer!
 • Muskelskade – fra skade til normalt muskelvev

  Muskelskade – fra skade til normalt muskelvev

  Bløtvevsskade kan forekomme ved f.eks. en overtråkk, en lårhøne, en forstuing eller en vridning av et ledd eller en kroppsdel. Når du får en bløtvevsskade gjennomgår kroppen flere faser i en tilhelingsprosess for å lege området.
 • Ta svimmelhet på alvor

  Ta svimmelhet på alvor

  Noen går og venter på at svimmelheten skal gå over av seg selv, mens andre ikke vet det finnes behandling.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.