Velkommen til NEMUS Storo

Prisliste

Klikk her for å se vår prisliste.
Forsikringspasienter må varsle på forhånd om forsikringen skal dekke behandlingen.

Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
07.00 – 19.00
07.00 – 19.00
07.00 – 19.00
07.00 – 19.00
07.00 – 16.00
Telefontid

Vi har telefontid fra kl 08.00-12.00 og fra kl. 13.00-16.00 på hverdager

Timebestilling

Klikk her for å komme til timebestilling
For timebestilling ring klinikken 22 02 60 90 eller bestille time direkte fra nettsiden.

Finn frem

NEMUS Storo
Vitaminveien 6,
0483 Oslo
Tlf: 22 02 60 90
E-post: on.sumen@orots

NEMUS Storo er en tverrfaglig klinikk på Storo i Oslo.

NEMUS Storo (tidligere kalt Bjølsen) er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter, massører, osteopat, akupunktør, psykolog, stressmestringsterapeut og yogainstruktør. Vi har to kiropraktorer med Mastergrad (MSc) i diagnostisk ultralyd. Vi har også mange gode samarbeidspartnere utenfor klinikken innen flere medisinske profesjoner. Du finner oss i G-Max-bygget på Storo i 3. etasje.

Dette er tjenester vi tilbyr på Nemus Storo

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Akupunktur

Akupunktur er en naturlig behandlingsform og har få kjente bivirkninger. Tradisjonell kinesisk medisin brukes både i behandling av langvarige og kortvarige sykdomstilstander, samt i forebyggende behandling.

Hensikten med bruk av nåler, kopping, moxa etc. er å få energien til å flyte gjennom kretsløpet igjen. Akupunktur stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser.

Les mer

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Les mer

Behandling av føtter

Et problem med foten kan påvirke ledd som ankler, knær, hofter og rygg, og forårsake smerter og ubehag der.

De fleste NEMUS-klinikkene lager spesialtilpassede innleggssåler, eller henviser til andre med kompetanse ved behov. Innleggsålene fungerer på samme måte som briller virker på øynene dine – de reduserer stress på kroppen ved å få føttene dine i riktig posisjon.

Les mer

Graston technique

I denne metoden tar man i bruk instrumenter når man behandler muskler, bindevev, arrvev, sener og senefester. Instrumentene er som regel laget av stål, og er utformet slik at de kan brukes til forskjellige konturer av kroppen. Graston er eksempel på en slik teknikk.

Les mer

Psykolog

Psykologene i NEMUS er offentlig godkjente av Statens autorisasjonskontor for helsepersonell og er medlemmer av Norsk Psykologforening.

Les mer

Muskulering

Muskulering er en spesifikk behandlingsform som bygger på muskelmassasje kombinert med muskeltøyning. Hver enkelt muskel eller muskelgruppe behandles hver for seg.

Les mer

Slyngetrening

Slyngetrening er et behandlings- og treningsredskap med et bredt bruksområde. Redcord er en norsk leverandør av slynger, som blant annet har utviklet behandlingsmetoden Neurac ( neu romuscular ac tivation).

Les mer

Stressmestring

Stressmestringspedagogen tilbyr terapeutisk rådgivning, pedagogisk veiledning og teoretiske og praktisk ferdighetstrening, individuelt og i gruppe. Målet er å lære deg kognitive og kroppsorienterte stresshåndteringsteknikker, slik at du kan påvirke og styrke din helse i en positiv retning

Les mer

Våre medarbeidere

Klinikken består av fem kiropraktorer, tre fysioterapeuter og en osteopat, en akupunktør, en stressmestringspedagog og yoga instruktør, en massør, en psykolog, en klinikksjef og en resepsjonist. Vi har Chi Gong og Yogatilbud utover dette – kontakt gjerne resepsjonen for detaljer. Klinikken har også mange gode samarbeidspartnere utenfor klinikken innen flere medisinske profesjoner.

Leif Gustav Pedersen

Kiropraktor MNKF

Øistein H. Haagensen

Kiropraktor MNKF/MSc, Diagnostisk Ultralyd, Kliniker sertifisert innen rehabilitering av hjernerystelse (CCMI)

Kristina Fagerli-Stacey

Kiropraktor MNKF/ Funksjonell medisin/ Bedriftskontakt

Christian Haagensen

Kiropraktor BSc/MSc, Kliniker sertifisert innen rehabilitering av hjernerystelse (CCMI)

Monica Smedhaug

Fysioterapeut, MNFF

Eva Auestad

Akupunktør

Sara Äleklint

Stressmestringspedagog, M.Sc Psychology, SAFE Lisensiert GX/YT

Kirsti Kolseth

(I permisjon) Ernæringsveileder med Mastergrad i Klinisk Ernæring

Jenny Barsøe

Kiropraktor MNKF

Jørgen Øyen

Kiropraktor MNKF

Helene Kjøge

Fysioterapeut, MNFF, Kliniker sertifisert innen rehabilitering av hjernerystelse (CCMI)

Mari Dalaker Jaeger

Kiropraktor, Ultralydutdannelse

Alhed Piene Wesche

Spesialfysioterapeut / MSc i Fysioterapi

Elin Davies

Klinikksekretær

Merethe Aslaksen

Klinikksekretær

Siste nytt fra NEMUS Storo

Hjernerystelse og ditt krav på erstatning

I denne artikkelen tar vi deg igjennom de kjente symptomene på en hjernerystelse, samt råd og veiledning til behandling. Du får avslutningsvis en innføring i din rett på erstatning i tilfellene hvor hjernerystelsen påfører deg et økonomisk tap.

Du har kanskje hørt om kostfiber, men hvorfor er det så viktig?

Bakgrunn Kostfiber er en type karbohydrat som ikke kan brytes ned og absorberes (tas opp) i tynntarmen. Det vil si at kostfiber ikke omdannes til glukose som påvirker blodsukkeret vårt. Kostfiber passerer dermed videre til tykktarmen hvor de brytes ned og blir til mat for tarmbakterier. Kostfiber tilfører lite energi (kalorier), men har likevel svært […]

Kosthold og revmatisk sykdom

Har du kroniske smerter i muskler og ledd som følge av revmatisk sykdom? Visste du at kostholdet kan bidra til å lindre disse symptomene? Studier viser at justeringer i kostholdet kan bidra til å dempe smerte og øke den fysiske funksjonsevnen ved revmatiske lidelser som leddgikt, artrose, bektherev, urinsyregikt og andre kroniske betennelsestilstander (1–5). Kosthold […]

Stavgang langs Akerselva

Stavgang i grupper Tirsdager kl 17:00 Torsdager kl 09:30 Oppmøtested: Plassen foran Nydalen Spiseri, ved Akerselva Ønsker du en intensiv treningsøkt anbefaler vi tirsdags-økten. Har du fysiske begrensninger eller ønsker et roligere tempo vil torsdagsøkten være den rette for deg. Priser Klippekort: 5 pk: 790,- 10 pk: 1390 Sesongkort t.o.m. 18. juni: 1 gang per […]

Muskelskade – fra skade til normalt muskelvev

Opppussing har mange fordeler: kroppen er i bevegelse og aktivitet, dermed får man stimulert muskelaktivitet og leddbevegelse. Allikevel ser vi at mange sliter med smerter etter oppstart med ett oppussings-prosjekt.

NEMUS Storo

Vitaminveien 6,
0483 Oslo

Tlf: 22 02 60 90
E-post: on.sumen@orots

Finn frem