Helsegruppen NEMUS

Behandlingstilbud

Ved NEMUS Nesbru har vi samlet flere av de mest anerkjente fagretningene innen nerve-, muskel- og skjelettplager. Vi har

I tillegg tilbyr vi disse tilleggstjenestene, kompetanseområdene og behandlingsteknikkene

Tverrfaglig samarbeid
Behandlerne kjenner godt til hverandres kompetanse, og vi har en lav terskel til å sende videre hvis vi mener at en annen kollega er dyktigere på ditt problem. Det kan også være aktuelt med et samtidig tverrfaglig behandlingsplan mellom de ulike behandlingsmodulene. Vi ønsker å skreddersy den beste bahandlingsplanen ut fra dine plager og behov. Et eksempel kan være at du får kiropraktorbehandling i kombinasjon med opptrening og stabiliserende øvelser hos fysioterapeut. Klinikken har også samarbeid med flere eksterne fagpersoner, både leger, tannleger, fysioterapeuter og kiropraktorer, og kan henvise deg videre ved behov.

Faglig oppdatert

Alle behandlerne deltar jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert, både gjennom sine respektive fagforbund, utenlandske kursarrangører og gjennom Helsegruppen NEMUS sin kurskomite. 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.