Helsegruppen NEMUS

Beskrivelse av timer

YOGA

Yoga gir indre ro og økt energinivå. Etter timen vil du føle blodsirkulasjonen ut fingre og tær, en varme gjennom hele kroppen.
Dette er en rolig type yoga som passer for alle. Målet er å skape bedre balanse mellom kropp og sinn. Dette gjøres ved at fysiske posisjoner (liggende, stående og sittende) holdes, samtidig som det fokuseres på pust. Timen er en kombinasjon av styrke, balanse, smidighet og avspenning.

Yoga resulterer i bedre kroppsbevissthet og tilstedeværelse. Jevn praktisering gir bedre søvn og mindre spenninger, samtidig reduseres stress ved å regulere nervesystemet og blodtrykket.

Er du veldig stiv i utgangspunktet, som mange er, vil du raskt merke bedring. Du trenger ikke å være myk for å gjøre Yoga. Du blir myk!

Dette er en time for deg som ønsker å roe ned, mykne opp og samtidig øke energien.

PILATES

Her styrkes og strekkes det i ett!

Pilates ser kroppen helhetlig. Hovedfokus er å skape balanse: Rette og forebygge ubalanser, som resultat av for eksempel overbelastning. Ved jevn trening merkes resultater raskt.

Aktivisering av støtte- og kjernemuskulatur, er noe av det som gjør Pilates unik. Dette er spesielt gunstig for en frisk og sterk rygg.
Pilates gir energi, bedre konsentrasjon og fokus. Øvelsene er dynamiske, har få repetisjoner og gjøres i takt med pusten.

En sterk kropp er ikke den eneste fordelen med Pilates: Bedre koordinasjon, balanse, bevegelse, kroppsbevissthet, holdning, pust og lungekapasitet – for å nevne noe!

Gi det ti ganger og du blir avhengig. Kom og prøv da vel.

YOGALATES

Klarer du ikke velge mellom Yoga og Pilates? Da kan Yogalates være noe for deg!

Begge treningsformer jobber mot spesifikke øvelser med fokus på pust. Fordi man er så konsentrert øker det også følelsen av tilstedeværelse. Målet er å få med det beste og viktigste fra både Yoga og Pilates. Det er mange øvelser å ta av, så dette er en time med variasjon.

Yogalates passer også fint for deg som hverken har prøvd Yoga eller Pilates. Du får en smakebit av begge uten å gå i dybden. Dette er en forholdsvis ny time her som har vist seg å være populær.

Yogalates er ulik all annen trening og du vil ikke kjede deg.

MELD DEG PÅ HER!

Tlf: 66 85 31 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Husk! Alle timene tar hensyn til utfordringer og tilpasses. Du gjør det fra ditt utgangspunkt uten sammenligning.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.