Helsegruppen NEMUS

Har du vondt i føttene dine?

NEMUS Nesbru har utvidet sin kompetanse på fotplager. Vi tilbyr nå en funksjonell digital fotscan for å avdekke evt. et unormalt belastningsmønster. Dette i kombinasjon med en klinisk undersøkelse og en grundig anamnese, gir oss et godt utgangspunkt for å utrede og behandle dine fotplager. Vi kan tilby både behandling, øvelser/veiledning og spesialtilpassede såler.

Funksjonelle fotscan.

Dette er et analyseverktøy vi bruker som består av en plate som pasienten går på. Platen har over 4000 sensorer som måler trykk og tar 300 bilder i sekundet. Vi kan måle både statisk avtrykk og dynamisk avtrykk, det vil si at vi kan analysere biomekanikken i fotavviklingen på et detaljert nivå.

TOG Gaitscan i kombinasjon med en klinisk undersøkelse vil gi oss et godt grunnlag for å stille riktig diagnose og tiltak for dine føtter. Det digitale avtrykke kan også brukes til å spesialtilpasse unike innelggsåler, tilpasset dine føtter. Der finnes mange forskjellige sålealternativer, alt etter hvilket behov man har.

Hvis du kan svare ja på noen av følgende utsagn, kan det være lurt å få dine føtter undersøkt:

  • Har du ofte vondt i føttene?
  • Føler du deg ofte sliten under føttene?
  • Får du smerter av å gå eller løpe?
  • Er føttene dine såre om morgenen?
  • Har du benlengdeforskjell?
  • Har du problemer i muskler og ledd som ofte kommer tilbake?

Bestill time for undersøkelse her

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.