Helsegruppen NEMUS

Om klinikken

Klinikken har under navnet Nesbru kiropraktorsenter, ligget på Nesbru siden 1994 og er i dag godt innarbeidet med stabilt personale. Klinikken skiftet navn fra Nesbru kiropraktorsenter til NEMUS Nesbru fra 1. september 2015. Vi er de samme eierne og de samme terapeutene, og kan tilby kiropraktikk, fysioterapi, akupunktur, osteopati, massasje, trykkbølgebehandling, såletilpasning, pilates og yoga kurs. Les mer om våre medarbeidere her.

Vi har laget en liten trenings-sal på klinikken for rehabilitering og opptrening av skader i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. I tillegg har vi kompetanse på Redcord og slyngetrening, som er et nyttig verktøy for å gjenvinne god funkjson og stabilitet i kroppen. Det arrangeres det også pilates og yogakurs på klinikken 4 dager i uken.

Vi har tett samarbeid med leger, fysioterapeuter og andre fagpersoner innen helse i nærmiljøet i Asker og Bærum.

NEMUS Nesbru engasjerer seg i idretten lokalt både på Holmen og Asker. Vi er bl.a. det ansvarlige medisinske støtteapparat for Holmen fotballs førstelag i 2. divisjon og Asker Cheer team Ace.

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS.
NEMUS står for NErve, MUskel og Skjelett. Hovedmålet med NEMUS er å sørge for at våre pasienter til enhver tid får best mulig oppfølging av deres nerve,- muskel- og skjelettplager. Alle klinikkene i NEMUS har en tverrfaglig profil, der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt. Felles for alle er et stort engasjement for pasientene og høyt fokus på faglig oppdatering. Helsegruppen NEMUS er representert med klinikker i de største byene og flere tettsteder i Norge. Se her for en detaljert oversikt over alle klinikkene. Klikk her for å komme til kontaktinformasjonen til NEMUS Nesbru. Bestill time ONLINE.

Velkommen til oss i dag - Et tverrfaglig behandlingssenter i Asker og Bærum.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.