Helsegruppen NEMUS

Kontakt oss

Velkommen til NEMUS Nesttun

NEMUS står for nerve, muskel og skjelett. Vår klinikk har kiropraktorer, fysioterapeuter, akupunktør, massasjeterapeut og ernæringsfysiolog. Vi er en engasjert gjeng som ønsker å gi deg god service, en grundig undersøkelse, målrettet behandling og forebyggende råd som hjelper deg til å nå de målene du ønsker. 

Timebestilling: Du kan bestille time via vår telefon 55 13 07 00. , eller via Online Booking

Besøksadresse: NESTTUNVEIEN 109, 5221 NESTTUN, 3. ETASJE    

Postadresse: NEMUS Nesttun AS, NESTTUNVEIEN 109, 5221 NESTTUN

Tlf: 55 13 07 00

Fax: 55 13 33 70

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider: Mandag - Fredag     07.30 - 18.00

Timebestilling på nett: Klikk her

Tlf tid: Vi har telefontid fra 8-18, mandag til fredag.

Du kan ringe både hvis du har generelle spørsmål og for timebestilling. Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ikke når oss per tlf.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Avbestille/ endre time:
Hvis du ønsker å avbestille eller endre en time må du ringe 55 13 07 00
eller skrive til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen klokken 12 arbeidsdagen før, ellers må timen betales i sin helhet. Du kan også avbestille eller flytte timer via vår online booking, men det må gjøres innen et døgn før timeavtale.

Facebook: Klikk her så kommer du til vår Facebook Gruppe!

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.