Helsegruppen NEMUS

Om klinikken

NEMUS Nesttun er lokalisert sentralt på Nesttun. Nesttun er et større tettsted i Fana bydel, som ligger i Bergen kommune. Klinikken ble etablert under navnet Nesttun Kiropraktor Klinikk i 1979. I 2009 gikk vi fra å være en ren kiropraktor klinikk til å bli en tverrfaglig klinikk. I dag huser klinikken fysioterapeuter, ernæringsfysiolog, akupunktør og kiropraktorer.

Vi har nå klart å etablere et kompetansesenter innen muskel- og leddplager, og har muligheten til å gi våre pasienter en helhetlig og tverrfaglig utredning og behandling av sine plager. Ved siden av Kiropraktikk, Fysioterapi, Akupunktur og Ernæringsfysiologi, har vi mye kompetanse innen slyngetrening, nålebehandling og behandling av idrettsutøvere. Utover dette har kiropraktor Harald Hægland, som eneste kiropraktor i Bergen (2013) tatt en påbygnings master i behandling av barn og gravide.

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS. Felles for alle er et stort engasjement for pasienten og høyt fokus på faglig oppdatering.

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager - både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager.

 

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.