Helsegruppen NEMUS

95% er fornøyd! 92% er bedre av behandlingen!

Undersøkelsen er en del av NEMUS sine årlige kvalitetssikringsrutiner. Alle klinikkene i NEMUS er involvert.

Gjennom undersøkelsen kartlegger NEMUS avgjørende faktorer som om pasientene har blitt bedre av behandlingen og om de er fornøyd med oppfølgingen de har fått.

- Vi setter stor pris på resultatet og de hyggelige tilbakemeldingene. Alle terapeuter og resepsjonister i NEMUS fortjener en stor takk for sitt engasjement og den solide jobben de gjør hver dag, sier daglig leder i Helsegruppen NEMUS, Martin Herneblad-Due.

Forbedring
En del av undersøkelsen går også på områder der NEMUS, klinikkene og terapeutene kan bli bedre.

- Selv om 2015-undersøkelsen var svært positiv, fikk vi heldigvis innspill og tips om forbedringer. Dette er også en av grunnene til at vi foretar undersøkelsen. Det er viktig med et klapp på skulderen, men det er også viktig å ha noe å strekke seg etter. Gjennom undersøkelsen kan vi se hvor skoen trykker, og vi kan iverksette tiltak som gjør oss bedre, forteller Jeppe Birkelid, leder av kvalitetssikringsutvalget til NEMUS.

Sammenligning

Så langt vet vi ikke hvordan NEMUS ligger an, sammenlignet med andre aktører i bransjen. Det er for det første svært få som gjennomfører slike undersøkelser, og enda færre som offentliggjør resultatene.

- Optimalt bør man etter hvert oppnå en bransjestandard.  Hvilket nivå skal man minimum ligge på? Derfor håper vi flere klinikker i bransjen gjennomfører jevnlige pasientundersøkelser, så vi har noe å sammenligne med, sier Herneblad-Due

Er du nysgjerrig på hva NEMUS kan hjelpe deg med? Ta kontakt med din lokale klinikk, se informasjon om vår behandling og diagnoser eller send dine spørsmål til post@nemus.no.

JoomShaper

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernerklæring.