Månedens NEMUSing!

Månedens NEMUSing for april er kiropraktor Ole Kristoffer Larsen fra NEMUS Horten og Tønsberg!

NEMUS hadde ikke vært NEMUS som vi kjenner i dag uten ressursmennesker som gjør et fabelaktig dugnadsarbeid og deler av sine kunnskaper. En som virkelig gjør en jobb i så måte, er Ole Kristoffer. Han ble først kjent for oss gjennom arbeidet han gjorde i forbindelse med SoMe, hvor han ble kjent som «han rolige» fra Vestfold. Han imponerte allerede da med sin rolige, faktabaserte argumentering og alle forstod at her hadde vi en mann med svært solide kunnskaper innenfor digitale prosesser som NEMUS ganske riktig fikk dra nytte av.

Hans rasjonelle og milde måte å opptre på, signaliserer en ydmykhet og en empati som hans pasienter har lært å sette stor pris på. Ikke bare er han en svært dyktig terapeut, men hans utrettelige innsats for fellesskapet i NEMUS, er et lysende eksempel på den dugnadsånden hele Helsegruppen har dratt nytte av og forhåpentligvis vil kunne dra veksler på framover.

Jeg vil på vegne av alle oss i NEMUS takke deg Ole Kristoffer for den jobben du har gjort, gjør og vil gjøre for NEMUS og vi ønsker deg lykke til med den kommende eksamen i MSc. Ultralyddiagnostikk, muskel-skjelett.

Mvh. Styreleder Hans-Jørgen Sørensen, på vegne av styret og administrasjonen i Helsegruppen NEMUS

 

Vil du lese mer om Ole Kristoffer og hva han jobber med til daglig? Trykk her!

Hver måned kårer vi månedens NEMUSing, hvor vi trekker frem terapeuter eller medarbeidere som betyr spesielt mye for oss i Helsegruppen NEMUS. Kandidatene blir nominert av kollegaer, pasienter eller andre. Er du spesielt takknemlig for arbeidet en i NEMUS har gjort for deg eller andre? Har du et forslag til neste måneds NEMUSing? Send gjerne forslag til on.sumen@tsop