Månedens NEMUSing for mai

Månedens NEMUSing for mai er Lisa Figge Eilertsen, kiropraktor ved NEMUS Horten!

Søndag 15. mars fikk vi beskjed fra myndigheten om at alle klinikker måtte stenge fra 16.03 på grunn av covid-19 situasjonen. NEMUS var derfor nødt til å tenke nytt, og det raskt!

På én dag hadde NEMUS satt opp en løsning for videokonsultasjon. I forbindelse med dette ble det satt sammen en testgruppe bestående av terapeuter fra flere NEMUS-klinikker. Gruppen jobbet med å forbedre løsningen og å utarbeide en mal for pasienter og terapeuter.

Lisa satt av flere timer av helgen sin for å sørge for at alle våre klinikker kunne tilby online konsultasjon allerede fra mandags morgen. Mange av våre pasienter som fikk behandlingstimen sin avlyst satt utrolig stor pris på at vi kunne tilby et alternativ så raskt. Det gjorde også våre terapeuter!

I teamet sammen med Lisa hadde vi også Tonny Jensen fra Kongsberg, Fredrikke Rustad fra Kristiansand, Kirsi Kolseth fra Storo og Marcus Ogre fra Fredrikstad. En stor takk til alle sammen for bidraget!

PS: Våre klinikker har nå åpnet igjen, men videokonsultasjon er fortsatt en tjeneste vi tilbyr.

Hver måned kårer vi månedens NEMUSing, hvor vi trekker frem terapeuter eller medarbeidere som betyr spesielt mye for oss i Helsegruppen NEMUS. Kandidatene blir nominert av kollegaer, pasienter eller andre. Er du spesielt takknemlig for arbeidet en i NEMUS har gjort for deg eller andre? Har du et forslag til neste måneds NEMUSing? Send gjerne forslag til post@nemus.no