Velkommen til NEMUS Ole Bull Bergen Sentrum

NEMUS Ole Bull Bergen Sentrum ligger sentralt plassert i Bergen sentrum. Vi har terapeuter med lang erfaring innen behandling av muskel- og skjelett, med spesiell kompetanse på nakke- og ryggplager.

Klinikken ligger i 4. etasje, og det er heis i bygget. Det er kort avstand til både buss- og bybanestopp og flere parkeringsmuligheter i nærheten. Klinikken har holdt til i samme lokalene siden 1984. Vi ble medlem av Helsegruppen NEMUS i mars 2024. Vi har ikke resepsjonist, men svarer så snart vi kan på både telefon og mail. Vi har online booking, så det er enkelt å bestille, og endre time selv.

Alle våre terapeuter er autorisert helsepersonell og medlem av norsk kiropraktorforening eller fysioterapeutforbundet.

NEMUS Ole Bull Bergen Sentrum
Øvre Ole Bullsplass 1
5012 Bergen

Telefon: 55 90 06 06
E-post: on.sumen@llub.elo.tsop

Finn frem

Våre medarbeidere

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS. Alle våre terapeuter har et stort engasjement for pasienten, og du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer muskel- og skjelettplager – både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager.

Silje Fjellandsbø

Kiropraktor og daglig leder

David Whitfield

Kiropraktor og medeier

Hilde Haldorsen

Kiropraktor og medeier

Hvordan kan vi hjelpe deg

Dersom du har muskel- og skjelettsmerter, uavhengig av årsak eller varighet, kan en kiropraktor eller fysioterapeut vurdere årsaken til dine smerter og lage en behandlingsplan som vil hjelpe deg tilbake til en sunn og aktiv hverdag.

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet. Behandlingen består av å sende en rekke høyenergi-lydbølger inn i skadet vev. Dette er med på å sette i gang tilhelingsprosessen og legge til rette for at kroppen kan legge ned friskt vev.

Les mer

Trening

Vi i NEMUS kombinerer ofte funksjonell trening og rehabilitering med andre behandlingsmetoder for våre pasienter med nerve,- muskel- og skjelettplager.

Våre terapeuter kan skreddersy treningsprogram ut ifra den enkeltes plager, behov og forutsetninger. Vi vektlegger individuell veiledning slik at man oppnår trygg, effektiv og motiverende trening..

Les mer
Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose.

Fysioterapi

En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov.

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en fysikalsk behandling som brukes ved langvarige seneplager og smertetilstander i muskel-/skjelettsystemet.

Treningsveiledning/rehabilitering

Vi i NEMUS kombinerer ofte funksjonell trening og rehabilitering med andre behandlingsmetoder for våre pasienter med nerve,- muskel- og skjelettplager.

Siste nytt fra NEMUS Ole Bull

Prisliste

Klikk her for å se vår prisliste.
Forsikringspasienter må varsle på forhånd om forsikringen skal dekke behandlingen.

Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
08.00 – 17.00
09.00 – 17.00
08.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 15.00
Telefontid
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 15.00
Timebestilling

Klikk her for å komme til online booking.

For timebestilling ring klinikken på 55 90 06 06 eller bestill via online booking.