NEMUS Lillestrøm søker kiropraktor.

NEMUS Lillestrøm søker kiropraktor.

Er du vår nye kollega på Nemus Lillestrøm?

Vi søker etter deg som er nysgjerrig, engasjert og har lidenskap for faget ditt. Du har et sterkt ønske om å utvikle deg selv og liker å samarbeide i et team med andre.

NEMUS Lillestrøm og Kløfta er to flerfaglige klinikker med kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater, massører og akupunktør. Klinikkene ligger svært sentralt til med lett tilgjengelighet fra kollektiv trafikk. NEMUS Lillestrøm har også en smerte/anestesilege som har erfaring innen smertebehandling. Vi samarbeider i tillegg tett med flere fastleger og spesialister. Vi har diagnostisk ultralyd, svimmelhetsutredning og ledsagende utstyr samt trykkbølge-apparat.

Hos oss vil du bli en del av et felleskap hvor et tverrfaglig samarbeid er viktig. Vi har tett samarbeid med flere idrettslag, danseklubber, golfklubber og har også svært mange bedriftsavtaler.

Hvem er du?

Du er en engasjert og nysgjerrig person som har et ønske om å utvikle deg selv. Du har egenskaper som lar deg jobbe som del av et team, samtidig som du tar egne avgjørelser.

Det er positivt om du har en interesse for trening og rehabilitering. Om du vil er det muligheter for å jobbe med både bredde- og eliteklubber innen både fotball og håndball og vi er medisinsk ansvarlig for flere eliteklubber i håndball. Vi bruker Exor-live som plattform for treningsprogrammer som gis/sendes til pasienten og for øvrig bruker vi PatientSky som journalsystem.

Om du har erfaring fra arbeid innen spesifikke diagnoser, utredning av vedvarende smerte, idrettsmedisin eller nevrologiske tilstander er det flott og vi setter også pris på om du evt. har erfaring fra andre typer ‘spesialiteter’.

Vi har stor pågang på nye pasienter, de fleste kommer via anbefalinger eller er henvist av leger.

Klinikken ligger i Romerike Helsebygg på Lillestrøm. Den er svært sentralt plassert, 12 min med tog til Oslo S og 11 min til Gardermoen. Vi er samlokalisert med Aleris Røntgen samt mange fastleger og legespesialister.

Du kan lese mer om NEMUS Lillestrøm på https://nemus.no/lillestrom/

Søknad og litt info om deg selv kan sendes til Thomas Lauvsnes på mail;

on.sumen@sensvual.samoht