NEMUS Lørenskog søker fysioterapeut

Er du vår nye kollega?

NEMUS Lørenskog søker en faglig sterk og oppdatert fysioterapeut til klinikkens tverrfaglige team, da en av våre nåværende fysioterapeuter skal bytte arbeidssted. Du vil ta over en godt innarbeidet praksis og vil samarbeide nært med våre kiropraktorer, fysioterapeuter og massør. 

Vi søker fysioterapeut til behandling, rehabilitering og treningsveiledning hovedsakelig av enkeltpasienter, men trening i grupper kan også bli aktuelt. Det er en fordel om du har erfaring med en eller flere av disse punktene, men ikke noe krav: trykkbølgebehandling, tørrnåler/dry needles, slyngetrening/redcord , Aktiv A og såletilpassing. Erfaring med behandling av idrettsskader er også en fordel da vi både behandler mange utøvere på klinikken men også har behandlingsavtale med idrettsklubber og bedrifter. 

Elektronisk journalsystem, kontormateriell, og behandlingsrom med nødvendig utstyr holdes av klinikken. 

Det forventes at du jobber minst en ettermiddag/kveld i uken og resterende dagtid. Er du en blid person, kan jobbe selvstendig, men også i team samt at du er faglig oppdatert vil vi gjerne prate mer med deg. 

Du må være offentlig godkjent fysioterapeut og beherske norsk eller nordisk språk flytende, både skriftlig og muntlig. 

Vi har et trivelig og inspirerende arbeidsmiljø, og ønsker en positiv og engasjert fysioterapeut med på laget. Tiltredelse januar -24 eller etter avtale. Hvis ønskelig kan en glidende overgang arrangeres da vår nåværende fysioterapeut er fleksibel. Oppsigelsestiden hennes løper ved utgangen av året, men kan fremskyndes hvis ønskelig. 

Høres dette interessant ut, vennligst send søknad med CV så hurtig som mulig til on.sumen@netaarb.eterg eller 45 87 60 50. Vi intervjuer fortløpende. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du lurer på noe. 

Ser frem til å høre fra deg!

 

Om klinikken

NEMUS Lørenskog er en tverrfaglig  med 7 terapeuter. Klinikken tilbyr fra før kiropraktikk, fysioterapi og massasje. Vi behandler alle typer muskel- og leddlidelser. Klinikken ligger sentralt i 4. etg på Metro senter. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor med kort avstand til kollektivtrafikk.

Klinikkene er medlem av Helsegruppen NEMUS