NEMUS Nittedal søker kiropraktor

Vi søker en kiropraktor/turnus kandidat i 100% stilling som følge av økt pågang av pasienter hos oss.

Du vil overta en deltidsstilling (40%) men på grunn av den økte pågangen vil det være mulig å opparbeide seg en 100% stilling. Vi søker en kiropraktor som er faglig nysgjerrig, utadvendt og driv i seg til å lykkes i privat praksis. I tråd med våre verdier må du ha et ønske om å bidra i felleskapet, samarbeide med andre fagretninger og yte den beste servicen ovenfor pasienten. Vi har alle pasientgrupper på klinikken, men spesielt fokus på idrettsrelaterte skader. Har du en spesiell interesse for behandling av barn/spedbarn så er det også positivt. Vi har et godt samarbeid med kommunale barnefysioterapeuter og helsestasjonen i kommunen så mulighetene er mange!

NEMUS Nittedal er en godt etablert tverrfaglig klinikk med kiropraktor, fysioterapeut og massør. Vi holder til i nyoppussede og utvidete lokaler ved Mosenteret på Rotnes i Nittedal. Dette er 2 mil fra Oslo, og det tar cirka 20-25 minutter med bil. Det er stor vekst befolkningsmessig og mye utbygging i kommunen, spesielt på Rotnes der hvor klinikken holder til. Det nye Mosenteret ble ferdig i høst og Myrens treningssenter åpner i mars i år. Klinikken er tilknyttet Helsenett og har et godt samarbeid med leger, andre fysioterapeuter, fysikalske medisinere og andre helseaktører i regionen.

Vi har en særlig interesse for idrettsskader på klinikken, men vi har et bredt spekter av pasienter fra de eldre til barn/unge. Etterutdanning i idrettsmedisin er en fordel, men ikke et krav. Vi har blant annet avtale med Nittedal skiskytterlag, innebandy og fotballgruppa i Gjelleråsen IF. Kiropraktor Bjørn Helland-Kigen er en del av behandlernettverket til Idrettens helsesenter(skadetelefonen).

Personlige egnethet vektlegges. En må regne med noe ettermiddag/kveldsjobbing og tidlig oppstart så fleksibilitet er viktig. Viktige verdier hos oss er trivsel, kompetanseheving, respekt for hverandre, ærlighet, åpenhet og fellesskapsfølelse.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • God pågang av pasienter
  • Helsenett med Physica
  • Et godt og faglig sterkt arbeidsmiljø
  • NEMUS fellesskapet

Du som søker er:

  • Faglig nysgjerrig og kunnskapstørst
  • Selvstendig og samarbeidsvillig
  • Initiativrik og løsningsorientert
  • Ydmyk og serviceinnstilt
  • autorisert kiropraktor og behersker norsk skriftlig og muntlig

Vi bruker hverandres kompetanse til det beste for pasienten, og det er viktig at du ønsker å være en del av teamet. Vi tilbyr pasientene blant annet trykkbølgebehandling, Grastonteknikk og såletilpassing. Vi har også redcord workstation og noe enkelt treningsutstyr. Les mer om oss her: https://nemus.no/nittedal/

Søknad med CV sendes til: on.sumen@kh.nrojb. Ring meg gjerne for en prat, på telefon 91789958.

Søknadsfrist: snarest!

Hilsen Bjørn Helland-Kigen