Velkommen til NEMUS Stord / Bømlo / Husnes

NEMUS Stord held til i Sæ, der posten var for ei tid tilbake. Dette er rett over vegen for Esso stasjonen. Klinikken ligg på gateplan og har enkel tilkomst fra hovudinngangen i bygget. Det er nokre parkeringsplassar rett utanfor bygget. Ellers er det fleire parkeringsalternativ i sentrum.

Klinikken på Bømlo er lokalisert i 2.etasje i Sams senter midt i Sentrum på Svortland. Det er godt med parkeringsmoglegheiter i området og det er enkel tilkomst inn til klinikken. For timar før kl 09.00 må ein bruke inngangen på hjørnet som ligg mot kyrkja.

NEMUS Husnes ligg i Kest bygget i Husnes sentrum, der bl.a. politiet og tannhelsetenesta òg held til. Klinikken ligg i andre etasje med enkel tilkomst med trapper og heis. Parkering rett utanfor bygget.

NEMUS Stord
Sæ 21
5417 Stord

Tlf: 53 49 40 40

Finn frem

NEMUS Bømlo
Bankbrekko 22
5430 Bremnes

Tlf: 53 49 40 40

Finn frem

NEMUS Husnes
Stabburshaugen 5
5460 Husnes

Tlf: 53 49 40 40

Finn frem

Våre medarbeidere

Vår klinikk er en del av Helsegruppen NEMUS. Felles for alle er et stort engasjement for pasienten og høyt fokus på faglig oppdatering.

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager – både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager.

Dalia Martinkiene

Spesialist Fysmed og rehab, Livsstilsmedisin

Else Førland Åse

Sekretær Stord

Henrik Vikanes Vervik

Kiropraktor, MNKF

John Einar Aase

Fysioterapeut

Julie Berger

Psykomotorisk Fysioterapeut, MNFF

Olve Nyhammer

Kiropraktor, MNKF

Stian Sund

Fysioterapeut

Thomas Dyngen

Kiropraktor MNKF, Kliniker sertifisert innen rehabilitering av hjernerystelse (CCMI)

Tina Rasmussen

Muskelterapeut

Siste nytt fra NEMUS Stord / Bømlo / Husnes

NEMUS støtter Gjør Kloke Valg-kampanjen.

Vi ønsker, sammen med våre pasienter, å bidra til en bedre hverdag gjennom god helse. Målet er at helsepersonell og pasienter sammen skal gjøre kloke valg i diagnostikk og behandling. Les om kampanjen her.

Videokonsultasjon

Dersom du ikke har mulighet til å komme til behandling på klinikken, kan vi tilby videokonsultasjon.

Gratis 8 ukers hjemmetreningsprogram!

Treningssentrene er stengt og mange er i «korona-karantene». Det er viktig at vi alle tar ansvar og holder avstand for å unngå spredning. Men det er ingen grunn til å bli inaktiv.

Hvordan kan vi hjelpe deg

Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager – både akutte og langvarige. Vi foretar en grundig undersøkelse, og velger den oppfølgingen som passer best for dine plager.

Sende oss gjerne en epost eller ring dersom du har spørsmål rundt diagnoser, behandling eller annet. Dersom du vil bestille en time hos oss, kan du ringe eller bestille time på nett.

Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose. De manuelle teknikkene som benyttes er manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, tøyeknikker og massasje. Noen kiropraktorer brukerogså spesialverktøy, som f.eks. Graston, nåler og laser.

Les mer

Fysioterapi

Fysioterapibehandlingen er basert på funn fra undersøkelsen. En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov. Behandling kan for eksempel være bløtvevsbehandling, individuelt tilpasset trenings- og/eller rehabiliteringsopplegg, veiledning m.m.

Les mer

Psykologi

Psykologene i NEMUS er offentlig godkjente av Statens autorisasjonskontor for helsepersonell og er medlemmer av Norsk Psykologforening.

Les mer

Akupunktur

Akupunktur er en naturlig behandlingsform og har få kjente bivirkninger. Tradisjonell kinesisk medisin brukes både i behandling av langvarige og kortvarige sykdomstilstander, samt i forebyggende behandling.

Hensikten med bruk av nåler, kopping, moxa etc. er å få energien til å flyte gjennom kretsløpet igjen. Akupunktur stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser.

Les mer

Massasje

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Les mer

Psykomotorisk fysioterapi

Kroppen som helhet er grunnleggende i psykomotorisk fysioterapi. Grunntanken i psykomotorisk fysioterapi er at kropp, tanke og følelser fungerer som en enhet i kontinuerlig samspill med omgivelsene.

Les mer

Ernæring

Det er god dokumentasjon for at omlegging til et sunnere kosthold sammen med regelmessig fysisk aktivitet, kan senke risikoen for alvorlig sykdom. Ofte kan små grep i hverdagen ha stor betydning for helsen. Uansett utgangpunkt og livssituasjon, kan en ernæringsrådgiver gi deg gode råd om kostholdsendringer som vil kunne forbedre helse og livskvalitet.

Les mer
Kiropraktikk

Behandlingen til en moderne kiropraktorer inkluderer flere teknikker, og blir tilpasset individuelt etter dine behov og din diagnose.

Fysioterapi

En moderne fysioterapeut bruker flere ulike tilnærminger i en behandlingssituasjon og behandlingen er tilpasset pasientens unike behov.

Psykomotorisk fysioterapi

Grunntanken i psykomotorisk fysioterapi er at kropp, tanke og følelser fungerer som en enhet i kontinuerlig samspill med omgivelsene.

Psykologi

Hvorfor vi føler oss stresset i situasjoner vi er ukomfortable med? Om hva som gjør at noen opplever sterk angst knyttet til enkelte situasjoner, eller at andre opplever perioder hvor de er nedstemte og ulykkelige? Dette er noen få eksempler på spørsmål som psykologien som fagfelt beskjeftiger seg med. Psykologene i NEMUS er offentlig godkjente av Statens autorisasjonskontor for helsepersonell og er medlemmer av Norsk Psykologforening.

Ernæring

Ved konsultasjon hos ernæringsrådgiver kartlegges bakgrunn, livsstil og kosthold. Sammen gjøres endringer som skal til for å gi et optimalt og gjennomførbart kosthold.

Akupunktur

Akupunktører blir også oppsøkt for bl.a. kvinneplager, bihuleproblemer, fordøyelsesbesvær, stress og søvnproblematikk. Noen bruker akupunktur som avspenning, mens andre erfarer at det kan øke energinivået.

Muskelterapeut

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg.

Telefonnummer for bestilling av timar på Stord, Bømlo og Husnes:

 53 49 40 40

Tast 1- for timebestilling og kontakt med klinikkane på Stord, Bømlo og Husnes

Tast 3– for kontakt utanfor oppsette opningstider

Klikk her for å se vår prisliste